Suvenyrų PU Odos Kapitonas Amerika Kuprinė Komanda Jav Perforuotas Skydas Studentų Maišelį Perpildyta Wei Autentiški Turas

€20.42

-49%

€40.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lv christopher kuprinė, mergina herschel kuprinė, arduino skydas, radiacijos skydas krepšys, jav vėliavos, Kuprinė, platus, apvalus krepšys, kuprinė kapitonas ameriva, kapitonas amerikos krepšys, agentas skydas.

Dydis Lentelė

M Ilgis:37cm;Plotis:8cm;Aukštis:37cm;

L Ilgis:43cm;Plotis:10cm;Aukštis:43cm

Pristatymas * Dauguma daiktų bus išsiųsti per 5 dienas. * įsitikinkite, kad palikti telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją. * Prašome pranešė tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo savo vietos muitinės ir pašto paslaugų.Pastaba Argentinos (Argentina):Prašome atidžiai, kai jūs padarote užsakymą su mumis, jums reikia, kad sekti savo Nacionalinės Politikos, Ar jums bus paskirta mokėti dideli tarifai DUK * Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?A:Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė : moneybooker;T/T;western union. * K:aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?A:Labas, ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!Atsiliepimai * Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. * Jei manote, kad turite problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, maloniai Prašome contace jav pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. * Mes de mūsų viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Modelio Tipas Animacinių filmų
Elemento Tipas Kuprinės
Kuprinės Tipą Softback
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Pamušalas Poliesteris
Charakteris Kapitonas amerika
Balansinė Sistema Lokveidīgs Peties Dirželis
Talpa Žemiau 20 L
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Įspaudas
Modelio Numeris 5737545354
Lietaus No
Stilius Mados
Lytis Unisex
Išorinis NĖRA
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Pagrindinė Medžiaga PU
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Apdaila Laiškas
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje

Panašūs produktai