Nerūdijančio Plieno Individualų Inifnity Pavadinimas Pakabukas Karoliai Asmeninį Rose Gold Choker Moterims, Vyrams, Dovanos Vestuvių Metinėms

€8.16

-20%

€10.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: choker apykaklės, necklac moterims, necklac, nėrimo perukas, Pagal Užsakymą, elva plaukų, grandinės choker, antgalis raktas, meduoliai su imbiero priedais vyras formos, choker necklac.

Dėmesio:Mūsų Parduotuvėje Palaiko Asmeninį/Dropshipping/Didmeninės /Mažmeninės Mes Ha ve 2 Gamyklos

*Prašome palikti vardai ir šrifto numerį komentarų langelį arba susisiekite su pardavėju. *4 rūšių grandinės, Grandinės ilgis 43cm = ne didesnis kaip 36 cm + 7cm (reguliuojamas) Grandinės ilgis 45cm = 38cm + 7cm (reguliuojamas) Grandinės ilgis 50cm=43cm+7cm(reguliuojamas) Grandinės ilgis 55cm=48cm+7cm(kolonėlė)

*Medžiaga yra 304 Nerūdijančio Plieno,18K aukso/sidabro/rose auksą, padengtą. * kadangi mūsų karoliai yra rankų darbo meno apdaila, turime apdorojimo laikas yra apie savaitės dienų, bus daugiau pacientų jūsų užsakymus . *Jei turite kokių nors klausimų,pls nedvejodami kreipkitės į mane, ačiū.Pastaba: Kadangi šis yra pritaikytas Karoliai , negalima atšaukti jau gamybos užsakymo ačiū * Prašome palikti pranešimą už savo žodžius taip, kad galime graviruoti jums !!!!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Bauda ar Mados Mados
Individualų Tipą Laiškas
Funkcija Nuotaika Tracker
Proga Vestuvės
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Elemento Tipas Individualų Karoliai
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis Unisex
Stilius Klasikinis

Panašūs produktai