Pet Playpen Smulkių Gyvūnų Žaidimas Palapinė Triušio Narvą, Vištienos Coop Su Viršutiniu Dangčiu Naudotis Kiemas, Tvora, Šunų Kačių, Triušių, Žiurkėnų

€9.54

-46%

€17.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo playpen, pet playpen, šuo namuose, paprastas kačių narvas, vištienos namas, bendrieji triušio narvas, miršta tvora, mažylis palapinė, laukinių žiurkėno narvas, žiurkėno plastiko.

Kulka Taškų:

1、Atnaujinti neperšlampama dizainas: 1/2 net ir 1/2 audiniu.Naminiai gyvūnai gali laisvai judėti, kai žaisti viduje ir lauke, ir jums nereikia jaudintis dėl peeing.

2、Viršuje viršelio dizainas: Pet Playpen Su naujos kartos viršuje, viršelio dizainas, smulkūs gyvūnai nebus pabėgti nuo užtrauktukas uždarytas.

3、Lengva įdiegti ir laikyti: smulkių gyvūnų narve palapinė gali būti atidarytas kelias sekundes.Kai nebuvo naudojama, ji gali būti sulankstyti lengva laikyti.Pastabos: laikyti atokiau nuo vaikų ir savo veidą.

4、Platus naudojimas: Tinka lauko kelionių ir šeimos naudojimui.Tinka žiurkėnai, šinšilos, ežiukai, šuniukai, Catsguineapigs ar kitų smulkių gyvūnų.

5、Lengva valyti.Lengva nešiotis ir gali būti sulankstyti į ratą.

Savybės:

1. Atnaujinti neperšlampama dizainas: 1/2 net ir 1/2 audiniu.Naminiai gyvūnai gali laisvai judėti, kai žaisti viduje ir lauke, ir jums nereikia jaudintis dėl peeing.

2. Top viršelio dizainas: Pet Playpen Su naujos kartos viršuje, viršelio dizainas, smulkūs gyvūnai nebus pabėgti nuo užtrauktukas uždarytas.

3. Lengva įdiegti ir laikyti: smulkių gyvūnų narve palapinė gali būti atidarytas kelias sekundes.Kai nebuvo naudojama, ji gali būti sulankstyti lengva laikyti.Pastabos: laikyti atokiau nuo vaikų ir savo veidą.

4. Platus pritaikymas: Tinka lauko kelionių ir šeimos naudojimui.Tinka žiurkėnai, šinšilos, ežiukai, šuniukai, Catsguineapigs ar kitų smulkių gyvūnų.

5. Lengva valyti.Lengva nešiotis ir gali būti sulankstyti į ratą.

Specifikacija:

Spalvos: mėlyna, juoda

Medžiaga: vandeniui poliesterio audiniu + plieninės juostos

Gaminio dydis: apie 100*52*38cm/40*20*15in

Sulenktas dydis: apie 20 x 20 x 7cm/7.8*7.8*2.7 į

Tinka: šunų/kačių/triušiai/žiurkėno/ežiukai/šinšilos žaislas storageand

Pakavimo Sąrašas:

1*Narve

Medžiaga Kita
Modelio Numeris pet playpen

Panašūs produktai