Watchbands už Fitbit Joninių Nerūdijančio Plieno Dirželis, Nerūdijančio Plieno Juostos Pakeitimas Riešo Juostos Fitbit Joninių Žiūrėti

€7.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grupė fitbit joninės, 22mm silikono dirželis, fitbit joninių juosta dirželis, juosta tinka, breitling žiūrėti vyrų replika, grupė elast, Joninės, apyrankė fitbit joninės, fitbit joninės, fitbit joninių juosta didelis.

Compitable su Fitbit Joninių Žiūrėti Matinis metalo paviršius ir aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno laikrodžio dirželis tinka jūsų prietaiso ir jaučiasi patogiai ant riešo DYDIS: 5.5 colių-8.1 colių(139mm-204mm).Super lengva įdiegti ir pašalinti, ir jaučiasi patogiai ant riešo Pakuotė 1X Žiūrėti Juosta Dirželis

Pakuotė: Pirkėjas Patarimai: Grįžtamasis Ryšys 1.Gerbiamas kliente, jei viskas ok, prašome pateikti mums palikti 5 žvaigždučių atsiliepimų.Mes taip pat tikimės, kad jūs galite mums duoti keletą patarimų.Mes vertiname jūsų bendradarbiavimo ir dėkoju už suteiktą galimybę tarnauti jums. 2. Jei negavote savo daiktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite išplėsti savo produktų gavimo laiką, please don ' t make ginčą ne vieną kartą.

3. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra patenkinti elementus gavote, prašome susisiekti su mumis prieš priimant jūsų atsiliepimus, mes neturime vilties, kad kai kurios klaidos turi įtakos mūsų verslui.Mes stengiamės kovoti su juo.Įmonės Informacija:

sąlyga Naujoji be žymės
Užsegimas Tipas metalo sagtis
Elemento Tipas Watchbands
spalva Juoda, Juoda
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris BTK-Ionic17101303
Juostos Ilgis 其它
Prekės Pavadinimas beterconn

Panašūs produktai