Stalas Bokso Perforavimo Maišą Greitis Kamuolys Krepšiai PU Punch Mokymo Fitneso Sporto Praktinių Streso, Atleiskite Bokso Smūgis Kriaušių Greitis Kamuolys

€11.92

-50%

€23.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: reflex bokso perforavimo maišą, lauke treneris, jaunimo kamuolys krepšys, du kartus skii krepšys, krepšys punch, krepšys greitis, bokso maišas reflex baras, pokyball, sporto įranga, bokso, uppercut perforavimo maišą.

{custom}

Techniniai duomenys: skersmuo kamuolys yra apie 18CM bendras aukštis Darbalaukio Bokso Kamuolys yra apie 35CM skersmens gyvis yra 13CM, Tinka plokšti, staliniai kompiuteriai, stiklo darbalaukį!Naudokite šiek tiek vandens ant jūsų darbalaukio, prieš jums čiulpia!

Svoris: apie 700g

Funkcijos: 1.PRIDĖTI ŠIEK TIEK ĮDOMUS, KAD JŪSŲ DARBO DIENA.Ar tu jautiesi įsitempęs ir piktas darbo metu, Kaip apie nukreipiamos kad neigiamą energiją į kažką teigiamo ir smagu eiti darbalaukio skylių kamuolys ir jums jaustis taip gerai, kaip naujas, ir pasirengusi spręsti jūsų kitą iššūkis.Gauti dėmesį savo klientams, kolegoms, viršininkui ar, kad mielas vaikinas ar mergina biuro, su šio unikalaus biuro aksesuaras 2.PATVARUS IR ILGALAIKIS.Siurbimo pagrindo perforavimo kamuolys yra labai galingas ir tvirtas.Sunkiųjų pavasario atsimuša atgal daugiau bausmės.Siurblys yra įtrauktas. 3.BŪKITE SVEIKI, POSTIVE IR DĖMESIO.Gauti šiek tiek aktyvumo ir judėjimo per ilgus darbo dieną jus fiziškai ir psichiškai tilptų. 4.PUIKI DOVANA.Tai puiki dovana sau viršininkas, bendradarbis, sekretorius, darbuotojas, arba tiems, kurie vertina tai, ką funkcinės ir mielas. 5.TINKA VISOMS AMŽIAUS GRUPĖMS.Puikiai tinka visų amžių vaikams, tiesiogiai ir sutelkti savo mažiesiems energijos, nuotaika ir nerimas.Puikus būdas skatinti aktyviai vaikas.

neapibrėžta Pakuotė:

1* Skylių Kamuolys

1* Siurblys

Funkcija 5 Bokso Įranga.
Funkcija 1 Atsipalaidavę Bokso, Bokso kamuolys
2 funkcija Fitneso Bokso Smūgis
Modelio Numeris Skylių Kamuolys
Funkcija 7 Greitis Greitai Kamuolys
4 funkcija Skylių Kamuolys
Prekės Pavadinimas SGODDE
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 6 Bokso Treneris
3 funkcija kovojant kamuolys

Panašūs produktai