Rusijos kamuoliukams 3PCS/SET Kvarcinio Smėlio Užpildymo Maraca Kamuolys su Profesinės Smėlio Svorio Balansavimas

€12.00

-30%

€17.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamuolys vaikas, 8 ball magija, kamuolys baseinas, žiedas žongliruoti, futbag, led žongliravimas, plastikinius kamuoliukus žaidimai, pistoletas nerf varžovų, žongliravimo kamuoliukus profesinio suaugusiųjų, vilnos žongliravimo kamuolį.

Aprašymas:

Profesinės rusijos žongliravimo kamuolį, Ne tik pradedantiesiems, bet taip pat profesionalių žaidėjų.

Jis yra pagamintas iš specialios medžiagos ir yra profesionalus smėlio svorio balansavimas.Priešslydžio sistema, anti-roll, dėvėti, atsparus ir patvarus.

Aplinkos apsauga ir saugumas.Tai žongliravimas kamuolys yra pagamintas iš mažo tankio polietileno (IDPE), netoksiškas, bekvapis.Kvarcinis Smėlis Pildymo.Kvarcinio smėlio yra naudojamas subalansuoti svorio, todėl kamuolys visai palankesnė žongliravimas, priešslydžio Sistema, Anti-Roll.

Unikalus žongliravimo kamuolį apvalkalas turi greitai atsigauti.Stipri ir patvari žongliravimo kamuolį korpuso storis-2 mm, užtikrina tvirtumą produktų, daugiau patvarus.

Mes garantija 12 mėnesių garantija, 30 dienų pinigų atgal.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad paslauga jums.

Produkto Informacija:

Skersmuo: 2.63 cm

Svoris(Jau surinkti smėlio): 4.23 unciją

Komplektą sudaro:

3 x kamuoliukams(Mėlynas,Oranžinis arba Baltas,pasirinkite savo kaip)

Amžius > 8 metų amžiaus
Savybės Sportas
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Žongliravimo Kamuolį
Skersmuo 67mm

Panašūs produktai