ZTTO MTB Kelių Dviračių Panardinant 9s 18s 27s 9Speed Grandinės Kalnų Dviratis su Magistro Trūkstama Dviračių Dalys

€8.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grandinės apsaugas mtb, bike rankinio poilsio, anglies f12, mtb grandinė raštas, BH90, dviračių chainstay raštas, auto pavara, bmx koja peg, maisto pagalvė, balno dviračio balno pavasario.

ZTTO GRANDINĖS 9 GREIČIO MTB IR ROAD BIKE

Ilgis: 116 saitą

Svoris:apie 287g

Naudojimas: 9 greičio

Spalva: Sidabrinė pilka

In-box pakuotė

Tai kostiumas 9 greičio road bike / kalnų dviratį.

Trūkstama daro grandinės lengviau įdiegti.

Titano nitrido danga leidžia nemokamai nuo rūdžių teikti ilgaamžiškumas.

116 nuorodos gali būti koreguojamas įtampą savo pasirinkimą.Būkite atsargūs, ne overstrain.

Grandinės pailgėjimo prevencijos struktūra sumažina trinties jėga į kasetę ir įrankius.Net viršutinėje šlaito, kur apkrovos yra didelės, grandinės įpratęs važinėti pavaras, ir tai gali padaryti tikrai ir greitas įrankių keitimas tuo metu.Pastaba: mūsų grandinės gali OEM iš YBN/KMC/SUMC, todėl skirtingų partijų gali atrodyti kitaip, jei tai, prašome don ' t buy it

Atsargumo priemonės, įrengimas

Pridėkite 9-speed, skirta grandinės pamaininį defektas.

Kaip tai yra vartojimo prekės, prašome pakeisti jį periodiškai.Su funkcija lengvas diegimas ir montavimas, prašome naudoti grandinės, pjovimo, pirštines ir riebalų, kai jūs pakeičiate.

Grandinė, pjovimo būtina ilgio reguliavimas, kai jums įdiegti ne pirmą kartą.Prašome suderinti pavarų padėties prieš pjaunant ,ir patikrinti, ar kampas derailleur tuo metu.Tai geriau nustatyti su ūkio laido jei plaukioja, kai pjovimo.

Atsargumo priemones valymo

Prašome išlaikyti reguliariai, kad nebūtų pabloginti našumą.Laikyti paviršiaus grandinės sausas apliejimo grandinės su audiniu ir rankšluosčiu po to paleisti.

Su įprastu skalbimo, alyva, tepimo alyva ir nuvalyti išjungti purvo ir senų naftos yra pakankamai.Nenaudokite sauso dalys siurbliai . (Jei purvas yra sunku nuvalyti, galite pakartoti.Tai gerai, su grandinės alyva, galite naudoti reguliariai.)

Prašome susilaikyti nuo veiksmų, pavyzdžiui, panardinant į skystį dalių švaresnis.

Modelio Numeris 9 Greičio sidabro pilka
Prekės Pavadinimas ZTTO

Panašūs produktai