Lipnios Nešiojamas Atgal Saugojimo Krepšys Multi-kišenėje Laikymo Maišelis Planšetinio kompiuterio Laikiklį Saugojimo Kompiuteryje Organizatorius Krepšys Saugojimo Organizatorius

€3.24

-30%

€4.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dvd dėklas, lipnios kišenės maišelį, ekologinio draugiškas krepšiai mašina, kamufliažas atgal saugojimo krepšys, klaviatūros saugojimas, nešiojamojo kompiuterio krepšys, nešiojamas nešiojamas organizatorius, spintoje rankinėje organizatorius, atveju nešiojamas kompiuteris, bambuko stovo.

Lipnios Nešiojamas Atgal Saugojimo Krepšys Naudojant Klijų Nešiojamas Atgal Saugojimo Krepšys nemokamai savo rankas , atlikti daug daiktų nešiojamas lengvai!Pagrindinės Savybės

[Daiktų Saugojimo] Taikyti jį į savo kompiuterį atgal, puikus pateikimas klavišus, ausinės, knygelė, centrinis bankas, akiniai ir kt.Be to, ji turi rašiklio linijos vieta ir stylus pen.

[Lipni] saugojimo krepšys turi adhesiveness pati, lengva taikyti ir pašalinti, gali būti naudojamos pakartotinai, ilgas tarnavimo laikas.

[Prašymas] Ne tik galima pritaikyti nešiojamieji kompiuteriai, tačiau taip pat tinka tabletės naudoti.Nemokamai savo rankas, nereikia imtis kitų maišelių į mažus elementus, o vykdant nešiojamas.

[Lengvas ir Lengvai Atlikti] saugojimo krepšys yra labai plonas ir lengvas, patogus nešiotis, bus ne pridėti daug svorio į jūsų nešiojamas.Puikus verslininkas ar studentams atlikti kiekvieną dieną.

Specifikacijos Produkto Svoris 28G Pakuotės Dydis

(L x W x H) 15 × 12 × 1CM Pakuotės Turinys Nešiojamas atgal saugojimo krepšys × 1 Spalva Juoda Medžiaga Spandex Pastaba Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Po pirmojo įklijuodami, nedėkite nieko 60 minučių, siekiant užtikrinti gerą sukibimą.Tai nėra rekomenduojama, kad pasta ir pašalinti dažnai, kitaip, adhesiveness bus sumažintas.

Kilmės KN(Kilmės)
Forma Drabužiai Kabo Tipas/Kabo Tipas
Tipas Laikymo Krepšiai
Formos Stačiakampio formos
Funkcija Įžuvinti
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Medžiaga Ne-Audiniai
Modelio Numeris 0318DJJ
Produktas Lipnios Nešiojamas Atgal Saugojimo Krepšys
Naudoti Įvairenybės
Storis 6, viela
Talpa 200ml
modelis Trimatis Modelis
Specifikacija 15*11.5cm

Panašūs produktai