BetterParty Black Mens Zentai Catsuit Metalo Lycra Karšto Pardavimo Blizga Gyvūnų Bodysuit

€32.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jean catsuits, bžūp ninja, trumpas betmenas sexy, lycra zentai, latekso vyras, catsuit latekso vyras, berniukai betmenas dark knight kostiumas, vyrai tigras catsuit, betmenas cosplay, antis apatiniai.

BetterParty Black Mens Zentai Catsuit Metalo Lycra Karšto Pardavimo Blizga Gyvūnų Bodysuit

Ši juoda gyvūnų zentai catsuit pagamintas iš blizgančio metalo lycra audinio.Tai tiek vyrams, ir moterims.Ir prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite kitų spalvų, mes custom made ji jums tinka.

Dydžių Lentelė:

Priklausomai nuo skirtingo elastingumo medžiaga, gali būti nuokrypis apie 3-5cm.Taigi, mes visada rekomenduojame, kad mūsų klientai mums pranešimą išsamius matavimų, o ne pasirinkti standartinio dydžio.Paprotį dydis paslauga visiškai NEMOKAMA !

Įvairių dydžių lentelė skirtingų lyčių, todėl prašome palikite mums dėmesį jūsų lytis (Vyras, Moteris, Vaikas), kai jūs pasirinkite dydį. (E. g.Vaikas XL)

Kaip išmatuoti:

Ūgis, Svoris, Krūtinės Dydis, Liemens apimtį ir Hip Dydis yra privalomas pagal užsakymą pagaminti dydžio.

Individualizuotos Paslaugos:

Mes ne tik pateikti užsakymą galimybes, remiantis mūsų produktus, bet ir priimti užsakymą užsakymus, remiantis savo nuotraukų ir piešinių.Pease susisiekti su mumis prieš jums įdėti custom užsakymus.

Populiariausių užsakymą funkcijos yra šios:

Nuoroda į papildomų išlaidų už užsakymą funkcijos:

Pastaba: pirkėjų yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokestį, muitus ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali daryti įtaką pristatymo metu.Pristatymo laikas= užsakymų apdorojimo laikas +laivybos laikas.

Atsiliepimai:

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jums yra malonus interneto prekybos patirtį.Mes užtikriname, kad jūs galite nusipirkti pačius arba aukštesnės Kokybės produktus už mažesnes kainas iš mūsų parduotuvės.

Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis ir produktais, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų pastabas, ir mes stengiamės išspręsti problemas kiek galima greičiau.

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Tikimės, kad galėtų išlaikyti ilgalaikius verslo santykius.Labai ačiū.

Be to, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pardavimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo

Modelio Numeris BP290
Specialios Paskirties Kostiumai
Simbolių betmenas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga blizgus metalinis
spalva juoda
Lytis Unisex
Šaltinio Tipas Atostogų
Sudedamosios dalys bodysuit
Elemento Tipas Rinkiniai

Panašūs produktai