Q16 Gyvenimo Vandeniui Telefoną Žiūrėti Kortelės Smart Watch Vaikų Žiūrėti Su Kvėpavimo Šviesos GPS Padėties nustatymo Apie 1.44 Cm

€5.03

-36%

€7.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smartwatch, gp tracker, ary laikrodžiai, smartwach moteris, paprastas žiūrėti gps, vyrai žiūrėti veiksmo, smart žiūrėti, lauke tc, "android" išmaniųjų žiūrėti, žiūrėti san.

Funkcijos: 1. Lenktas dizainas: aptakus dizainas ir patogus nešioti.Ji priima kvailas UV technologija, kuri ne tik turi aukštos klasės išvaizdą, bet taip pat veiksmingai apsaugo nuo dienos braižymo minkšto silikono dirželis, žaliosios ir sveikos, ir yra atsparus vandeniui, kvėpuojantis ir purvo atsparus galimybę.

2. IPX67 gyvenimo vandeniui: atitinka vaiko patinka žaisti vandens, plonas kūno, ploniausias fiuzeliažo dalis yra tik kaip 14mm, lengvesnis ir patogesnis, stilingas ir kompaktiškas.

3. Ilgalaikio veikiant budėjimo režimu: naudoti " smart chip chip skirtą lustą, kartu su kruopščiai optimizuotos mažos galios algoritmą, kad būtų taupoma energija ir daugiau baterija.

4. Vienas pelės mygtuku spustelėkite pagalbos: Kai vaikui kyla pavojus, vienas pelės mygtuku spustelėkite skambučio įrašymo SOS kreiptis pagalbos, jei skaičius negali būti prijungtas, tada surinkite kitų šeimos narių skaičius, atsisveikinti į tradicinę telefono režimas, suteikia vaikui dar daugiau saugumo.

5. Klasės yra išjungta: tėvai nustatyti klasė laiko APP uždrausti telefono skambučius, veiksmingai neleisti vaikams žaisti laikrodžiai klasės, tegul vaikų mokslo rezultatus toliau

6. Saugos tvora: Tėvai gali nustatyti, kad vaiko veikla asortimentą mobile APP.Kai vaikas vaikšto iš tos zonos, žiūrėti automatiškai, signalizacijos ir praneša jums per mobilųjį telefoną klientas.

7. Nuotolinis fotoaparato funkcija: pusės vaizdo kamera, skirta tėvams derinti padėties nustatymo praktiniai, rasti tikslią vaiko buvimo vietą.

Parametrai:

Ekrano dydis: apie 1.44 cm

Sąsaja: USB 2.0

Kamera: yra 300 000 pikselių

Kūno atmintis: 64MB

Ekrano medžiagos: jutiklinis ekranas

Dėvėti metodas: riešo dirželis

Suderinama sistema: visiškai suderinama

Komunikacijos funkcija: parama

Žiūrėti kalba: anglų (Pastaba: APP " palaiko 28 kalbomis, nemokamai pereiti)

Belaidžio ryšio atstumas: 10m ir daugiau

Baterijos talpa: 450 mAh

Veikimo režimas: jutiklinis mygtukas +

Gaminio dydis: apie 51.57*39.05*14.25 mm/2.03*1.54*0.56 į

Ekrano raiška: 240*240

Apyrankės medžiaga: maisto kokybės silikono

Dirželis stilius: klasikinis mygtukas

Dirželio dydis tinka apie 160-210mm/6.3-8.27 į riešo apimtis

Produkto svoris: apie 125 g

Informacija:

1.Foto kamera

2. Mokymosi šviesos

3. Vaikų mokymosi funkcija

4. Kelis vietos nustatymo yra tikslesnis

5. Saugos įspėjimas, elektroninių tvora

6. Ilgas įrašas, istorinio kelio

7.SOS, skubi pagalba

8. Pavėjui ausis, nuotolinis stebėjimas

9. Balso domofonas, laimingas pokalbių

10.HD touch screen, sveikų akių apsauga

11. Keli priminimai, žadintuvas

12. Sveikos itin mažas spinduliuotės

13. Dėlionės mokymosi funkcija (greitis) studijų ir pan.

Sąrašas:

1*smart žiūrėti

1*instrukcija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Sistema Android OS
Kelis Ratukus No
ROM <128MB
Tipas Nešiojami
Rezoliucija 240x240
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Bylos Medžiaga Kita
Suderinamumas Viskas Suderinama
RAM <128MB
Baterija Nuimamas No
Ekrano Formos ROUND
Ekrano Dydis 1.44 colių
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
SIM Kortelės Prieinamos Taip
GPS Taip
Tinklo Režimas 2G
Taikymo Amžiaus Grupėje Vaiko
Funkcija Savaitę
Kalbos lietuvių
Galinio Vaizdo Kamera 0.3 MP
Prekės Pavadinimas aiovcocie
Mechanizmas Taip
Baterijos talpa 300-450mAh
Juostos Medžiaga Kita
Stilius Mielas
Grupė Nuimamas No
Judėjimo Tipas Elektroninis

Panašūs produktai