2018 Metų Vyras Belaidžio Nuotolinio Valdymo Electro Elektros Smūgio Stimuliacija Silikono Apykaklės Impulso Varpos, Kapšelio Žiedas Suaugusiųjų Bdsm Sekso Žaislas

€29.14

-7%

€31.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elektro seksas, mano sekso žaislai, bdsm, kapšelio žiedas, sekso žaislas, bdsm žaislas, baras metalo bdsm, sex stroker, kaklaraištį apykaklės bdsm, lankas apykaklės bdsm.

Produkto Aprašymas:

2018 Metų Vyras Belaidžio Nuotolinio Valdymo Electro Elektros Smūgio Stimuliacija Silikono Apykaklės Impulso Varpos, Kapšelio Žiedas Vibratorius Suaugusiųjų Bdsm Sekso Žaislas

Aprašymas:

Medžiaga : Silikonas+Metalas+Nailonas+Odinis

Dydis : Ajustble varpos žiedas tinka daugiausia dydžių(kaip foto parodyta)

Rūšis:0-100 stiprumo klases

Belaidis nuotolinio valdymo: 300 metrų

Maitinimas : Mokamas

Įkrovimo laikas: 2-3 val., kad visiškai

Apima:host+imtuvas+nailonas varpos diržas +Silikono apykaklės diržas+adapteris+USB kabelis

Pakuotė: Diskretiškas paketas , apsaugoti jūsų privatumą

Funkcija

- Belaidžio remoto kontrolės vyrų varpos vibratorius,Elektro Stimuliacija varpos žiedas/kaklo apykaklė,

-Vyrų masturbacija suaugusiųjų nedelsiant sekso žaislai.

- Puikus žaislas, mažas kūno ir gerai dirba, dydžio reguliuojamumas

- Nuotolinio valdymo atstumas pasiekti 300 metrų.

- Daugiafunkcinis: Vibruoja + Electic šoko +Warner + Led žibintuvėlis(arba šuo trainning)

- Lengva nešiotis ir laikyti

Valdiklio naudojimo būdas

1, Nuotolinio valdymo pultas su energijos taupymo funkcijos, jei nebus naudojamas, apie 3 min. automatiškai išsijungia. 2 nuotolinio valdymo pultas gali valdyti du imtuvai, paspauskite "1/2" klavišą, norėdami konvertuoti, pasirinkite 1: kontrolės pirmas, pasirinkite 2 jei norite kontroliuoti kitą.Paspauskite "Mode" klavišą, kad persijungti tarp garso, vibracijos ir elektros smūgio funkcijas, paspauskite skaičiaus plius / minus klavišą nustatykite pavarų, paspauskite "Y" klavišą, kad išduoti komandą.Imtuvo naudojimo būdas Paspauskite maitinimo mygtuką, kad įjungti imtuvą, ir tada toliau paspauskite įjungimo mygtuką, kad žalia šviesa bus šviesos 5 sekundes į mirksi narėje, jums reikia paspausti "Y" mygtuką per 10 sekundžių baigti rungtynių kodas, jei ne tai, pakartokite aukščiau procesą.Patarimai : Apie 2-3 valandas imti visą,prašome ne už per ilgą laiką, kad nebūtų sugadinta baterija.ir p nuomos ne už iki tol, kol baterija buvo sunaudoti,tai geriau laikyti kai baterija kiekis baterija,kuri gali apsaugoti imtuvas ir baterija.

Pastaba: prekės dydis matavimo metodus, matavimo įranga ir kt skirtingų turės šiek tiek klaidų, paprastai + - 2 mm paklaida yra normali, nepriklauso kokybės problema, ar ne, yra įvestas

Mūsų siekimas yra kokybės ir patikimumo, kiekvienas produktas, prieš išduodamos, mes dar kartą patikrinti, ar kvalifikuotą, mes neprisiimame grįžta, prašome suprasti, ačiū!Manau, kai gavote prekes supras mūsų įsipareigojimas.

Mes siūlome mažų didmeninė prekyba, didmeninė kaina yra pigesnė, prašome siųsti e-mail į mane, galėsiu teikti didmeninės kainos sąrašą.

mes turime savo inžinierius, per gamybos ir moder dizainas odos andstainless plieno gamyba.mes galime priimti OEM kad arba atlikti naują gamybos dėl savo dizaino.

Prekės Pavadinimas HF Skristi Tigras
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Silikono+Metalas+Nailonas+Odinis
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris Naujas
Dydis free size
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai