10 Dalių Komplektas Žiurkėno Derinys Žiurkėnų Žaislas Triušis Žolės Tortas Iešmo Morkų Mediniai Molars Derinys Smulkių Gyvūnų Žiurkėno

€14.26

-37%

€22.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rabbit žaislas, katytė mini, žiurkėno playpen, pet triušiai, suaugusiųjų morkų žaislas, žiurkėno, nemokamai žiurkėnai, skirtas parduoti, harici kietajame diske, žiurkėnų žaislas, dekoro triušis.

Medžiaga: Natūralus Žurnalas

Dydis: remiantis paveikslėlio aprašymą

Spalva: mediena spalva

1. Natūralios medienos medžiagų; šių mažų gyvūnų kramtomoji žaislai, skonį, saulės, kuris yra patogiau naudoti ir užtikrina sveiką augimą dantų maži naminiai gyvūnai.Ir pasirinkti aukštos kokybės medienos Totoro žaislai, naudoti, pirmos klasės mediena, natūralus saulės, saugaus ir saugaus, ir griežtai kontroliuoti gamybos proceso.

2. Patvarus molinis įrankis; žiurkėnų žaislas, rafinuotas pagal specialų procesą, gražus ir graži išvaizda, ne tik aplinkai draugiškas pelės žaislas, bet taip pat įkandimo atspari molinė įrankis.

3. Paskirtis ir funkcijos; šių kramtomoji žaislų rinkiniai tinka triušiams, jūrų kiaulytės, šinšilos, žiurkėnai, smiltpelės, žiurkės, paukščiai, graužikai, voverių ir kitų smulkių gyvūnų.

4. Smulkių naminių gyvūnėlių pramogų, dekompresija ir molinis šlifavimo; suteikti savo mažųjų graužikų ar jūrų kiaulytės puiki galimybė žaisti ir naudotis!Saugo juos sveiką ir aktyvų, ir padėti jiems žaisti jų aplinkoje, naujas ir įdomus būdas.

Medžiaga Mediena
Modelio Numeris Smulkių Gyvūnų Žaislai
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip

Panašūs produktai