Bosch serijos multipro bs-m166 multivark

€34.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bosch elektrinių įrankių, bosch gll 3 80 cg, bosch virtuvės, bosch grąžtų komplektas, bosch rinkinys, 2 bosch, bosch įrankis, bosch grąžtas atsuktuvas, bosch eiti, bosch orkaitės.

Multivark padės jums greitai paruošti pusryčiai, pietūs arba vakarienė visai šeimai, galų gale, tūris bowl yra 5 litrų.Siekiant išlaikyti maistą šviežią ir šiltą, prietaisas suteikia automatinis šildymo gatavo patiekalas.

Į multivark yra 12 automatinių programų, kurios leis jums lengvai sukurti įvairių pyragus, Virti javai ir sriubos, sriubos, mėsos ar, kad jogurtas, net jei jūs neturite įgūdžių, profesionalus virėjas.Ir, jei norite, kad skanus plūgai ar skanios žuvies pora buvo paruošta jūsų ateina į darbą, tada tiesiog pasirinkti atidėtas paleidimas režimą ir atsisiųsti reikiamus produktus.

Gerbėjai sveiką mitybą, bus malonu su funkcija "multi-virėjas".Su jo pagalba, jūs galite paruošti mėsos, daržovių ar žuvies "Su-rūšis".Šio tipo maisto ruošimo reiškia, kad termiškai apdoroti produktai, vakuume, dėl kurių visas naudingas ir skonio savybes produktams konservuoti.

Kilmės KN(Kilmės)
Galia 900W

Panašūs produktai