8x8inches Pamušalu Nėrimo Tutu Vamzdžių Viršūnes Krūtinės Įvyniojimas Platus "PASIDARYK pats" Tutu Suknelė Tiekėjas 50pcs per Daug 9x10lined 20pcs

€159.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: į viršų, erotinis suknelė, suknelė etninės, top moterims, nėrimo viršuje tutu, baletas, pasėlių viršų, suknelė lino maxi, tutu viršuje dydžiu, vaikai tutu viršų.

9x10inches Pamušalu Nėrimo Tutu Vamzdžių Viršūnes Krūtinės Įvyniojimas Platus "PASIDARYK pats" Tutu Suknelė Tiekėjas

20pcs 9x10 pamušalu tutu viršūnes ,50pcs 8x8 pamušalu tutu viršūnės

Mezgimo nėrimo Vamzdis Viršuje Tutus ir Petti Sijonai

Šių nėrimo vamzdžių viršūnės yra toks mielas, kai suporuotas su tutu ir petti sijonai.

1)Spalva: 16 spalvą pasirinkti (kaip nuotraukose) ir Royal Blue ,Medetkų,Oranžinė šių 2 spalva taip pat sandėlyje .

2)Medžiaga: poliesteris

3)svoris:82g/vnt.

4)Dydis:23cm x 25cm=9x10Inch (plotis*aukštis)

10vnt per daug.

Prašome leisti 1-2 CM skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda.Ačiū :)

MOQ:10vnt per daug, galite užsisakyti mišrios spalvos.Prašome palikite mums žinutę,, pasakykite, kurios spalvos jums reikia norint.Jūs galite pasirinkti spalvas.

Priešingu atveju, mes atsiųsime vamzdžių viršūnes jums ramdom.

Žr. Žemiau spalva Diagramos pasirinkti spalvas . .

Apmokėjimas :

Maloniai prašome sumokėti per 48 valandas.Jei jums nereikia mokėti per 48 valandas arba susisiekti su mumis, kad mokėjimo tvarka, aš su jumis susisiekti dėl jūsų neapmokama.Prašom, TIK PASIŪLYMO, JEI JŪS planuojate MOKĖTI.

Mes laivas per parą ,kad jūsų prekės bus eiti iš karto gavus apmokėjimą arba kitą dieną.Visada per 24 valandas, išskyrus atvejus, kai tai Šventė/šeštadienį/sekmadienį.Mes jums papasakoti jums sekimo numerį, kai mes išsiųsti kaspinai jums.We will ship vamzdžių viršūnes jums Kinija Paštu, oro paštu, arba www.restapa.lt stendas, pristatymas.Tai užtruks apie 15-45 dienų pasiekti savo adresą.Prašome palaukti, kol ją kantriai.Ačiū.

Mes sujungti pristatymas.

Galite imtis savo nuotraukas parodyti savo klientams laisvai iš mūsų sąrašo ;Rašyti informaciją komentuoti, kai vieta užsakymą ; Siųsti mums savo kliento pristatymo adresą, kai

padaryti, kad (jūs taip pat galite rašyti savo kliento siuntimo adresą (tiesiogiai) ; mes laivą iš elementų Express Mail Service(EMS) ,UPS ar DHL,pagal jūsų poreikį, paketas

sekimo numerį ir sekti svetainė nesuteikia, Ji yra paprasta ir greita , viršuje patogu jūsų verslui.

Mes suteikiame geriausią aprašymas apie kiekvieną elementą, kad jūs žinote, ką perkate.Jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių dėl matavimai, prašome klausti prieš siūlymą.Jei jūs gausite savo prekę ir norite ją grąžinti, jums bus grąžinta kainą, prekės tik, jums nebus grąžinami jūsų laivybos kaina, kaip, kad apima laivybos prekės jums ir alibaba mokesčius, kad nėra grąžinami mums.Jei turite kokių nors problemų su savo elementą vieną kartą, jis gauna, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę išspręsti šią problemą.Prašome nesuteikia neigiamų atsiliepimų, be darbo viskas iš pradžių.

Dėl didelės apimties atsiliepimų, mūsų sistema sukurta taip, kad palikti teigiamą atsiliepimą apie jus, kai gavome teigiamą grįžtamąjį ryšį.

Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasistengsime jums padėti.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

Mes appreceate jūsų teigiamus atsiliepimus.

Dėkojame už jūsų verslo.

nėrimo tutu viršų Nėrimo Tutu Top Tube Viršaus
Elemento Tipas Camisoles & Tankai
Pamušalu, Nėrimo Tutu Top Tube viršaus Pamušalu, Nėrimo Tutu Vamzdelio Viršų
Pamušalu, Nėrimo Tutu Dangčiai Tutu Suknelė Pamušalu, Nėrimo Vamzdžio Viršaus Tutu Viršų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas tutu viršų
Modelio Numeris CR0810
Tutu vamzdelio viršų tutu viršuje mergaitėms tutu suknelė
Departamentas Pavadinimas Vaikai

Panašūs produktai