Kalėdų Gimtadienio Rafija Juostelės Amatų "PASIDARYK pats" Tiekimo Kabinti Žymes Knygos Virvės Kalėdų Dekoro Vestuves Dovanų Pakavimo

€4.62

-30%

€6.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žalia plaukų garbanojimo juostelės, Fanqieliu, rafija roll, maisto virvė, crystal dyi amatų, popieriaus rafija, rafija, odos virvė, rankinės rafija, dyi dervos amatų.

Kulka Taškų:

1. Šviesus ir Gražus: spalvos yra raudonos, žalios ir chaki.Amatų spalvos yra ryškios ir gražios, kurie gali padaryti jūsų pakuotės, pilna patraukli ir įspūdinga.Jūs galite pasirinkti spalvą, ar patenkinti jūsų poreikius kartu.

2. Tinka Kartų: Labai tinka vyniojimo Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, rankų darbo dovanos, Kalėdų vainikai, holiday kortelės, dovanų žymas, apyrankę, audimas ir pan.; tinka bet kokio amatų ar dovanų pakavimo puiki apdaila.

3. Tvirtas Popierius: Pagamintas iš tvirto popieriaus juostelės yra ekologiškai ir saugiai, todėl jūs fizinis ir retro jausmas, jūs galite būti tikri, kad naudoti rafija virvės kaspinu.

4. Lengvai pjaustomas: Dydis: apie 1/4 colių, kiekviena roll yra apie 210 milijonų ilgai, gali būti susukti kartu, gali būti ištemptas plačiau, gali patenkinti įvairius poreikius, taip pat gali būti sumažinti iki reikiamo dydžio.

5. Perdirbamų Popieriaus: juostelės popierius yra pagamintas iš perdirbamų popieriaus.Šis 1/4 popieriaus Rafia yra puikus papildas, siekiant patenkinti visus jūsų pakavimas ir dekoravimas poreikius.

Specifikacija:

Medžiaga: popierius

Spalvos: raudona, žalia, chaki

Dydis: plotis-apie 1/4 colių; ilgis-apie 210 milijonų/8267.72 į

Svoris: apie 190g

Pakavimo Sąrašas:

1*Rafija Juostelės

Modelio Numeris rafija juostelės
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Produkto Tipas Dovanų Maišeliai & Laikikliai
Medžiaga Oda
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai