Paplūdimio Kilimėlis Lauko Kelionių Magija Smėlio Nemokamai Kilimėlis Paplūdimio Iškylą Kempingas Vandeniui Čiužinys, Antklodė, Sulankstomas Sandless Paplūdimio Kilimėlis#g3

€6.95

-23%

€9.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paplūdimys smėlio antklodė, automatiškai pripučiamas čiužinys naturehike, magija antklodė knyga, paukščių lauko, čiužinys topper, čiužinys lova, mat iškylą, žalia sportas, psichikos apgauti, čiužinys mažas stovykla.

Kelionės Iškylą Stovyklavimo Kilimėlis Atsparus Vandeniui Paplūdimio Lauko Veidrodėliai Kempingas Čiužinys Pad

Aprašymas Šis čiužinys yra specialiai suprojektuoti lauko iškylų, kempingas, žygiai ir kt.Ji yra būtina kompanionas lauko veikla, todėl prašome paskubėti, kad pasirinkti vieną, jūsų šeimos ar grupės.

Savybės: Šis produktas gali būti naudojamas kaip lauko čiužinys, telšių sunshield, iškylą, mat, paplūdimio antklodė, arba net jį išplėsti savo automobilį, drėgmei ir apsaugos nuo saulės.Aukštos kokybės oxford medžiagos, anti-ašara, tvirtas ir atsparus vandeniui.Motina yra skirta palapinė peg skylių tvirtinimo tvirtai.Įvairių spalvų ir dydžių, pasirinkti, kurį galima suderinti su daugeliu palapinėse arba tiesiog iškočioti ant žemės.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Aukštos kokybės 210D Oksfordo audinio.Matmenys: apytiksl. 153x143cm Spalva:juoda, mėlyna Tinka: Lauko veikla, pavyzdžiui, piknikas, kempingas, žygiai, paplūdimio veiklą ir pan.

Komplektą Sudaro: 1 x stovyklavimo kilimėlis, 1 x Saugojimo Krepšys

Prekės Pavadinimas BEHATRD

Panašūs produktai