Naujas 3D Sieninis Laikrodis Lipdukas Stačiakampio formos Sieninis Laikrodis Veidrodėliai Sienų Lipdukai Akrilo Laikrodžiai Modernus Dizainas, Didelis Laikrodžiai Už Kambarį

€5.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3d žiūrėti, milžinišką led laikrodis, laikrodis lipdukai namų, 2d sieninis laikrodis, didelis veidrodis, miegamojo, 3dw sieninis laikrodis, šiuolaikinės sieniniai laikrodžiai, didelis laikrodis karoliai, didelis sieninis laikrodis, pigūs modernus sieninis laikrodis.

Fizinis žemėlapis

pirkti Pirkti ūsai žinoti

1, apie klientų aptarnavimą

Jei jūsų konsultacijos neatsako laikui bėgant, tai gali būti dėl pernelyg didelio konsultacijos arba sistemos gedimas, prašome kantriai laukti, ačiū.

2. Po pardavimo

Mes teikiame pilną garantinį aptarnavimą.Jei pirkimo suma pasiekia nurodytą sumą, mes galime pateikti prekės nuotrauką.

3. Apie Pristatymo

Mūsų kooperatyvas express "kompanija yra Yunda Express".Atminkite, jei galite nurodyti išreikšti, kitaip Yunda Express " bus numatytoji. 4. & nbsp; [Šiltas Patarimai]

1. Gerbiami Tiesiog.Rinkti, Kai Stalo paviršių Susitikime Taip Vienas Sluoksnis Apsaugoti apsaugoti Membranos , Kaip Rūko Vienos rūšies Meng Miglotas , Ašara kris Atsispirti " kino po taip Ming Šviesus Veidrodis Veido, prašome Nr. nori, nes Apsauginės plėvelės nr. Buvo nuplėštas, kad aš Ponai nieko gero peržiūros Kaina Oh .

2. Veidrodis yra ne Bo Stiklo medžiagos Kokybės , su Po apsauginę plėvelę yra nuplėštas, Jūs tik norite Statinis ramioje Xin Brangimas Tik gerai , tūkstantis, dešimt tūkstančių Nereikia Eiti Nuvalykite Eiti Touch Oh Lobis vėžiagyvių taip apsimesti, papuošalai Veidrodis, ji Reikia Norite, kad jūsų bauda Širdies Ah Apsaugoti ~ ~

3. Pasta Po to, Atskleisti tik Kai apsauginės plėvelės paviršius yra taikomi, kaip naudoti nagu aš negaliu imtis jį išjungti.gali skolintis padėti Peiliu supjaustykite , Adatos klasės Taip, galite.labai Rong Ašara lengva atidaryti Dabar.

4. Prašome don ' t pirkti ar įvertinti jį su savo paties vaizduotės.Kad tinkas yra nuoroda tik.Už tikrąjį dydį rasite dydis įvadas.

spalva aukso, sidabro
Derinys Multi-piece set
Formos Aikštė
modelis abstraktus
Maitinimo Tipas Baterija
Išvaizda modeliavimas Stačiakampis
Medžiaga Akrilo
Judėjimas KVARCAS
Judėjimo tipas elektronika
Korpuso Medžiaga Kita
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Svoris 500g
Forma Vieno Veido
Stilius procesas
Produkto Kategorija Laikmatis/Laikmatis
Ekrano Tipas Rodyklė+numeris
Sieninis Laikrodis Tipas 9 mm storio
Motivity Tipas Skaitmeninis

Panašūs produktai