20ML Vasaros Plaukų Augimo Inhibitorius Galingas Nuolatinis Neskausmingas Plaukų Šalinimo Sustabdyti Plaukų Augimą purškiamas Veido, Kojų ir Kūno Pažastų Įstaiga

€2.66

-27%

€3.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plastikiniai purškimo bottl, 8604a015, depiliacijos spray, nano spray, inhibitorius, plaukų remov spray, veido spray, atomas spray, aerozolio purkštuvas, 8604a053.

20ML Vasaros Plaukų Augimo Inhibitorius Galingas Nuolatinis Neskausmingas Plaukų Šalinimo Sustabdyti Plaukų Augimą purškiamas Veido, Kojų ir Kūno Pažastų Įstaiga

Aprašymas: 1. Plaukų šalinimo spray yra visų natūralių augalų ekstraktų, lengvas ir ne dirgina, be dirgina ir dirbtinių ingredientų, ir nesukels deginimas ir šveitimas.

2. Plaukų šalinimo purškimo gali veiksmingai pašalinti plaukus, nepaliekant šerpetų, ir papildyti maistinių medžiagų prarado po depiliacija, išvengti sausos odos ir laikyti išlyginti odą, ir palaikyti pažeistą odą, kad būtų pasiekti sveiką odos būklę.

3. Plaukų purškalas slopina yra aktyvių ingredientų, gali susilpninti ir nedelsiant plaukų regeneraciją.

4. Plaukų slopinimo valiklis gali išlaikyti išlyginti odą, ramina ir maitina odą, kad jūsų oda lygi ir švelni, be džiovinimo.

5. Plaukų augimo inhibitorius gali būti naudojamas norint pašalinti plaukus ant kelių, rankų, kulkšnių, kojų, pažastų ir bikinio linija, suteikiant jums atvėsti vasaros be plaukų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Plaukų Šalinimo Spray

Pakavimo Sąrašas:

1*Plaukų Šalinimo Spray 20ML/Plaukų Slopinimo Purškalas 20ML

Pavadinimas Plaukų Šalinimo Spray
Lytis Vyras
Dropshipping Parama
Modelio Numeris Plaukų Šalinimo Slopinimo Spray
Komponentas Gamta
Kvapas Kita
Funkcija Plaukų Augimo Inhibitorius
Specialios Paskirties Kosmetikos No
Prekės Pavadinimas raudona dieny
Gamybos Licencijos 20200528
NET WT 20ml

Panašūs produktai