4 Spalvų Dėlionė, skirta Vaikams Vaikų Švietimo Žvalgybos Žaislas Žaidimą Vaikams Žaislas J8

€10.69

-50%

€21.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kupranugaris žaidimas, 3d žaidimas, 1388 žaidimas, cib žaidimas, dmg žaidimas, aeroplan žaidimas, suaugusiųjų žaidimai, nardai žaidimas, plextone žaidimas, g3 žaidimas.

4 Spalvų Dėlionė, skirta Vaikams Vaikų Švietimo Žvalgybos Žaislas Žaidimą Vaikams Žaislas J8 Aprašymas:

Aprašymai :

Saugus ir netoksiškas: medinių gyvūnų dėlionės rinkinys yra pagamintas iš medžio ir yra spaudžiamas iš pirminės celiuliozės.Medinė dėlionė mažiems vaikams yra žaliosios ir sveikos, be kvapo.

1-gabalas liejimo technologijas, išskirtinį kūrinys, sklandžiai ir poliruoti Be šerpetų, subtilus, neliesti, apsaugoti jūsų kūdikio odą nuo sužalojimų.

Spalvingas dizainas: dėlionės žaidimai yra puikus box pakuotės, taip pat lengva atlikti.Išvaizda yra šviesus ir gražus, kuris stimuliuoja kūdikio smalsumą.Ne taip lengva nutraukti.

Anksti švietimo žaislai: Paprasta sudėtingas dėlionės, žaislų, naudotis kūdikio rankų judesių koordinavimą galimybė, skiriasi kūdikio agile mąstymo

Tėvų-vaikų žaidimo interaktyvumas: medinės dėlionės yra tikrai tinka praktika mažiems vaikams, tėvai gali žaisti su savo vaikais, stiprinti tėvų ir vaikų harmonija.Ugdyti vaikų spalvų pažinimo galimybę ir pagerinti vaiko intelekto vystymuisi.

Specifikacija :

Medžiaga: mediena

Svoris: 0.53 kg

Dydis: 26x18cm

Pakuotė:

1 Set X Vaikų Švietimo Žaislas

Komplektą Sudaro:

1 Set X Vaikų Švietimo Žaislas

Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Stiprus-Toyers
Skaičius, Vnt 1pc
Rinkinys Tipas Taip
Tipas Didmeninės No
Proga Vaikų Diena
modelis Boy & Girl
Modelio Numeris 253243

Panašūs produktai