24Pcs Mini Rankų dezinfekavimo priemonės Butelis Tuščias Butelis Apima Nustatyti Buteliuko Dangtelį Keychain Nuimamas Dangtelis Kelionės Nešiojamų Saugus Gelis Turėtojas

€8.92

-32%

€13.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamų mini rankų dezinfekavimo priemonės, ranka sanatizer dozatorius, purškimo rožinė keychain, ranka sanitzer turėtojas, rankų dezinfekavimo priemonės gelis, vaikai silicio rankų dezinfekavimo priemonės, antiseptinis gelis f, priedų kelionė, žirkliniai sanitizer, gelio rankų.

Aprašymas

Šis straipsnis yra šiek tiek sandėliavimo butelį ir buteliuko dangtelį nustatyti, kuri yra specialiai sukurta, kad galite laikyti nedidelį losjono buteliukai.Medžiaga yra premium ir patvari naudojant per ilgą laiką.Jis yra nedidelis, dydžio ir subtilus dizainas jūsų kasdieniniam naudojimui.

Savybės

- Spalva: Įvairios Spalvos.

- Medžiaga: Plastikas, Iš Neopreno.

- Dydis buteliuko dangtelį: Apie 10.50X6.00X0.30 cm/4.13X2.36X0.12inch.

- Dydis butelis: Apie 3.2x2.2x7.5cm/1.26x0.87x2.95inch.

- Tuščių butelių ir buteliuko dangtelį rinkiniai gali užtikrinti saugaus naudojimo skysčių.

- Nedidelis kelionės butelis su mielas klipas krepšys, kuris gali būti saugomas kuprinės ar raktų grandinės.

- Kelionės butelis suteikia neopreno fiksuotojo krepšys, kuris gali būti unikaliai suprojektuoti savo butelio ir neleisti saulė.

- Unikali išvaizda daro savo butelio skiriasi nuo kitų žmonių buteliai, jūs galite rasti savo butelį iš pirmo žvilgsnio.

- Plastikiniai ir neopreno plastikiniai maišeliai gali užtikrinti, kad butelis negalės būti subraižytas, transportuojant ir kasdieniniam naudojimui.

Pakavimo sąrašas

12 x butelis apima

12 x 30ml buteliukuose

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai