Namų Skalbyklės Vandens Įleidimo Žarna, Plovimo Vamzdis Vamzdžio Jungtis Balta Ilga Ilgis 3m Pratęstas Tipo Perdavimo Galva Priedai

€13.21

-22%

€17.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: geriamojo vandens žarnos ritės, miele skalbimo mašinos įsiurbimo žarna, indaplovė įsiurbimo, gumos skalbimo mašina nutekėjimo žarna, mesti vandens žarnos ritės, finansuojantysis maisto dubenėlį, mėlyna balta vamzdis, ketaus vamzdžių plėstuvas, lašinamas vamzdžių jungtis, 5113 spausdintuvą.

Namų Skalbyklės Vandens Įleidimo Žarna, Plovimo Vamzdis Vamzdžio Jungtis Balta Ilga Ilgis 3m Pratęstas Tipo Perdavimo Galva Priedai

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės įleidimo žarna, tinka įvairių rūšių ir automatinė skalbimo mašina.Pagamintas iš aukščiausios ne toksiška PVC medžiaga, jis yra patvarus, sutirštės, nėra nuotėkio ir deformacijos.Jis yra aukšto slėgio vandeniui, korozijai ir įtampą, atsparus vandeniui.Lanksti tipas žarna su jungtimis pusėje bus atitiktų jūsų prietaisas puikiai.Šios skalbimo mašinos žarnos skirtos lengvas montavimas ir ilgalaikį patvarumą.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: PVC

Spalva: Balta

Ilgis: 2m/6.56 ft, 3 metrų/9.84 pėdų(pasirinktinai)

Žarnos Išorinis Skersmuo: Apytiksl. 17mm / 0.669 į

Tinkamas Vandens Įleidimo Vožtuvas, Sriegio Skersmuo: Apytiksl. 25mm / 0.98 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 422~570g

Pakuotė:

1 * Skalbyklės Vandens Įleidimo Žarna

Pastaba:

1. Prašome leisti 0~5cm klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Medžiaga PVC
Tipas Vandentiekio Žarna
Modelio Numeris YB-JY02422-02

Panašūs produktai