HitDesire Rankena, Vibracija, Vyras Massager 10 Rūšių Varpos Vibratorius Blizgesys Masturbator Seksualinės Stimuliacijos Sekso žaisliukai Vyrams

€30.13

-36%

€47.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų masažas lytis, dildo, medicinos prostatos vyras massager, mano sekso žaislai, glan, glans penis vibratorius nuotolinio, vyrų masturb, gaidys, lelo sekso žaislai, electro sekso stimuliatorius žaislas.

Rankena Vibracija Vyras Massager Penis Vibratorius su 10 Rūšių Blizgesys Masturbator Seksualinės Stimuliacijos Sekso žaisliukai Vyrams Suaugusieji

Pagrindiniai privalumai :

1.Medicininės kokybės silikono, minkšta, kaip jūsų mergina, ranką.Jokio kvapo ir jokios alergijos, saugus naudoti.Skirtingai nuo kitų varpos mokymo priemonė, neriboto dydžio yra priežastis, kodėl jums pasirinkti jį.Jūs neturite jaudintis per maži, kad atitiktų jūsų dydį, ji puikiai su bet varpos.

2.Mažas kūnas, galinga energija.Vyrų vibratorius priėmė aptakaus dizaino, kaip kovotojas žirgais savo blizgesys.Mažų ir nešiojamų vyrų masturbacija prietaisas su unikaliu sparno formos dizainas yra patogiau laikyti.Galite perkelti jį į viršų, ir žemyn, ir žiupsnelis stiprinti stimuliacija, bet kuriuo metu.

3.Ne tik masturbator, bet taip pat varpos ištvermės treneris.Masažas ir mankšta jūsų penis per skirtingus vibracijos modelius.Pagerinti jūsų seksualinės ištvermės ir jautrumą blizgesys.

4.Pasirinkti silpnesnė režimą ir padidinti lėtai, tada pakilti mokymo priemonė, kai jūs manote, noriu sušukti, tęstinis procesas.Mėgaukitės stimuliavimo, o mokymo seksualinius sugebėjimus, jums bus geresni sekso ir pratęsti savo sekso metu.

5.Kaisti, o vibracija, 5 elektros šokas ir 6 įveikti dažniai suteikti jums įvairios patirties.

Ypatybė:

Medžiaga: Oda-draugiškas silikono

Spalva:Juoda&Balta

Atsparus vandeniui: IPX 7 Vandeniui

Max Triukšmas: ≤50db

Dydis:Kaip paveikslėlyje

Svoris:247g

Nemokamai:USB Magnetinio įkrovimas

Pareigos:10 Vibracijos Režimai

Paketas apima:

1 × Massager

1 x USB įkrovimo kabelis

1 x Vartotojo vadovas

1 x Pakavimo dėžutė

Patarimai:

* Švarus antibakterinis muilas ar kitos naudingos plovikliai prieš ir po naudojimo laikyti sausoje ir saugioje vietoje, saugokite nuo vaikų.

Privatumas Garantuotas:

Jūsų privatumas yra svarbiausi mums.Su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Seksualinio Pobūdžio No
Dydis 148*71mm
spalva balta su juoda
Fuction 10 Vibracijos Režimai
Tipas Atsigulė ant
Elemento Tipas Vibratoriai
Nepadori Nuotrauka No
Pakuotė Apsaugoti jūsų privatumą
Modelio Numeris HDMM-006
Prekės Pavadinimas Nukentėjo Noras
Medžiaga Medicininio Silikono
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai