Retro Kaustytomis Geležies Dot Kablys Dekoratyvinis Sienos montuojamas Raktų pakabukas Sienos Saugojimo Metalo Geležinis Kablys Gyvenimo Kambario Durys Įėjimo Prieangį

€13.29

-12%

€15.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: keychain maršalas, savininkas klavišą sienos, dot medienos, raktų pakabukas langelį sienos, paukščių kablys, auksas sienos raktų pakabukas, geltonas pakabukas, kailis stovas prie sienos, hl sieninio laikiklio, pagrindinųs.

Retro Kaustytomis Geležies Dot Kablys Dekoratyvinis Sienos montuojamas Raktų pakabukas Sienos Saugojimo Metalo Geležinis Kablys Gyvenimo Kambario Durys Įėjimo Prieangį

Kulka Taškų:

1、Retro Senas Gydymo: Iki aukštos temperatūros kepimo procesas, tai nėra lengva rūdžių.Ranka-suvirinti, suvirinimo taškai yra apvalus ir pilnas, tvirtas ir stabilus.

2、Metalo Kabo Skylė Dizainas: Lengva pakabinti ir stacionarių ant sienos ir lengva įdiegti, labai tinka prie sienos, veranda, durų ir t.t.

3、Paprasta Forma: Stilingas ir gražus, jis yra lengvai įdėti raktus, skėčiai, krepšiai, praktiškas ir patogus, tvirtas ir stabilus, stiprus apkrova.

4、Kaustytomis Geležies Dot Kabliukai: Novatoriškas derinys taškas ir linija, dizainą, grožį ir praktiškumą, kad saugojimo tapo gražus, išsaugoti monotoniškas namų sienos, gali būti pateikiami atliekant tyrimą, gyvenamasis kambarys, miegamasis.

5、Paslaugas Po pardavimo: Jei turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pirkėjo pranešimą iš karto.Mes suteiksime jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Specifikacija:

Pavadinimas: Šiaurės Novatoriškų Kaustytomis Geležies Dot Kablys

Medžiaga: kalvystė

Stilius: Europos

Stilius: daugiau kaip trimis eilėmis kabliukų

Maksimali apkrova: apie 10kg

Dydis: apie 58*24cm/22.83*9.45 į

Grynasis svoris: apie 0.45 kg

Scena: Tinka sienų, įėjimų, durų ir kt.

Pareigos: namų puošybai, raktų saugojimo

Pakavimo Sąrašas:

1*kaustytomis geležies dot kablys

Pastaba:

1. Tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis dėl šviesos, ir t. t.Prašome suprasti.

2. Kadangi ji yra rankinis matavimas, faktinis dydis gali būti paklaida 1-3cm.Prašome suprasti.

3. Jei turite klausimų apie prekę, galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums su kai kuriais sprendimais.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.restapa.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.restapa.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Parama Drop laivyba
Modelio Tipas dryžuotas
Prekės Pavadinimas CHUWUJU
Nėra. Kabliukų 1
Medžiaga bambuko

Panašūs produktai