Kūrybinis dizainas Italijoje, Milano retro Dama susiduria su keramikos plokštės sienos kabo dekoratyvinės plokštės Euro aplink keramikos patiekalas

€6.13

-14%

€7.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: keramikos apvalios plokštelės, žavesio emalį, dekoro retro, dviračių rizikos, patiekalas, emalio stalo, nėriniai keramikos patiekalas, plokštės tarnauja, plokštė, Italijos.

Pirmiausia,ačiū, kad Michelle, mūsų paramos, mes labai džiaugiamės, kad pradėti šių stulpelių.Mes pasistengsime, kad atitiktų jūsų poreikius, jei kiti klientai turi kitų poreikius,prašome susisiekti su pardavėju.Mūsų produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės kaulų kinija, produktų kokybė atitinka maisto, dėvėti toli, dydis yra 8 colių, į kainą įeina papuošalai priedai.

Šį modelį galima rinktis jums

galite pasirinkti dydį, 8 colių, 7 colių plokštelė ,mes atsiųsime pavasarį ir vinis su 8 colių plokštelė ,skersmuo apie 20.5 cm,kaip paveikslėlyje

mes atsiųsime stendas su 7 colių plokštelė ,skersmuo apie 18cm,kaip paveikslėlyje

pristatymas

1.Visi daiktai bus siunčiamas oro paštu per 5 darbo dienas, kai mokėjimas yra išvalytas .

2.Mes negalime siųsti prekes, savaitgalį ir Kinų švenčių dienomis.

3.Jei jums nereikia gauti savo daiktus į protingą laiką, prašome susisiekti su manimi, aš jums padės išspręsti problemas.

4.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Mes reguliuoti transporto rūšis, atsižvelgiant į sumą, jūsų pirkimo , bet per laiką, transporto apribojimus.

5.Jei turite savo mėgstamą kurjerių, prašome susisiekti su manimi.

atsiliepimai 1.mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2.jei jus tenkina mūsų daiktų,prašome palikti mums aktyviai atsiliepimus,5 žvaigždučių,yra geriausias, ačiū. 3.Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Regioninės Funkcija Europa
Padaryta Kinija
nagų Yra
Nuotrauka Louisa
Medžiaga Keramikos & Emalį
Prekės Pavadinimas Bangos Rizika
Formos ROUND
Lapo Dydis 8 colių
Naudoti Sienų apdaila
Stilius Naujas
pavasarį Yra
Savybė Imitacija
Temos žmonės

Panašūs produktai