Belaidžių IP kamerų 1080P HD IR Wifi Vandeniui Saugumo Mobilųjį Telefoną Nuotoliniu Built-in 6600mAh Baterija Lauko Saulės Fotoaparatas

€50.80

-29%

€72.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , tptek ptz kamera, baterija vaizdo kameros wifi, kamera, wifi saulės, "android" telefono išorės fotoaparatas, onvif, app foscam ip kameros, lte saulės saugumo kameros, saulės lempa, kamera, wi fi".

Aprašymas:

Saulės Belaidžio Saugumo kamerų apžvalga

Ši belaidžio saugumo kamerų priima visus-metaliniu korpusu, IP66 aukštos vandeniui klasė, 6600mAh saulės-galingumo bateriją, tiekimo, įkrovimas per padengti saulės baterijomis, jokių laidų, jokių virvių, techninės priežiūros nemokamai, tinka visų rūšių nepatogu lauko aplinką naudoti, vilos, bendrijos, kiemas, tvenkinių, sodus, daržus, lauko pet namas ir t.t. 130 laipsnių plataus kampo ir labai jautri PIR, judesio jutiklis, siūlome greitai ir beveik be netikrų pavojaus signalų.Nėra žmogaus judėjimas gali slysta be jūsų skelbimą.Tai bus atsibudę, kai jums prieigą prie fotoaparato tiesioginės transliacijos, arba kai pasiūlymą įvykių pažeidimų.Net yra tinklo trikčių, PIR signalizacija, paprastai gali būti užfiksuojamas ir registravimas

Ypatybė:

Protingas Ir Jokių Laidų Reikia

Naujausius plėtros priežiūros technologija: žvalgybos, lengvas montavimas ir savarankiškumo.Įdėti jį visur aplink savo turtą, nr. maitinimo reikia.Ši pažangi sistema, skatina nuosavybės stebėsenos į naują lygį.Momentiniai vaizdo garso ir vaizdo srautus, yra prieinama bet kuriuo metu ir bet kur.

Saulės Energija ir Judesio aptikimo

Dienos saulės saugo fotoaparatas veikia 5-6 dienas.Tai nepakartojama rezultatų pasiekiama integruojant baterijos, saulės kolektorių ir protingas, telefonui veikiant laukimo režimu.Kai mobilusis įrenginys bus atpažintas ar įjungta, fotoaparatas iš karto persijungia į transliacijos režimu.

Jei judesio aptinkamas, nedelsiant įspėjimus yra gavę.Kai mobilusis įrenginys bus atpažintas ar įjungta, fotoaparatas iš karto persijungia į transliacijos režimu.

7650Ma Baterija&Vidinė atmintis

Pastatytas 7650Ma baterija, ilgai stangby.Atsarginės baterijos laikymo, stebėsenos be įkrovimo.Išsaugoti fotografiją ir žaisti juosta, galite patikrinti per pastaruosius saugomi įvykio nuotraukos/vaizdo įrašai ir t.t throgh PROGRAMĄ, nepraleiskite kiekvieną akimirką.Tvarkyti vidinės atminties, kuri palaiko pakeisti atminties kortelę bet kuriuo metu.Kai TF kortelė pilna, šis fotoaparatas automatiškai perrašyti buvęs filmuotą medžiagą įrašyti naują vaizdo įrašą.

Gerus Rezultatus Ir Nuotolinio Contorlling

Atsparus vandeniui ir moistureproof, jis gali gauti energijos iš šviesos padidinti baterija net lietaus diena.Nesijaudinkite, blogas oras už durų.Palaiko nuotolinio contorlling,jūs galite įgyvendinti stebėsenos bet kuriuo metu ir bet kur.Montavimo rinkiniai, pavyzdžiui, kad jūs galite įdiegti ant lygių paviršių (sienų) arba prisijungti prie objektų, tokių kaip medžiai, barai ir vamzdynų kameros.

Techniniai duomenys:

Vaizdo Jutiklis: 1/3 mln. pikselių CMOS

Objektyvas: 3.6 MM Mln. HD Objektyvas

Rezoliucija: FHD 1080P, 2 mln pikselių

Kadrų Greitis: 25 Kadrai

Baterija: 7650mAh ličio polimerų baterija

Protingas Žadintuvas: PIR Žmogaus Temperatūros Nustatymo

Wireless Dažnis: 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n( NE remti 5 ghz WIFI)

Infraraudonųjų spindulių Šviesos: 8 infraraudonųjų spindulių, 850nm, efektyvus atstumas 32Ft

Vaizdo Glaudinimo Standartas: H. 264, palaikymas dual-kodas srautas

Saugojimo(nepridedami): Parama Micro SD kortele iki 128 gb

Audio Įėjimas: Built-in mic

Garso Išvesties galia: vidinis garsiakalbis

Dieną ir Naktį Perskaičiavimo Režimas: IR-Cut Dvigubas Filtras, Automatinis Jungiklis, iki 65ft

Atsisiųskite Programą "MICROSHARE" iš "Android market" arba "App store".

Pakuotė:

1 X Saulės Energijos IP Kameros

1 X Antenos

1 X Laikiklis

2 X Laikiklis varžtas

4 X plug Gumos

4 X Medienos grūdų varžtai

1 X Maitinimo kabelis

1 X Reset pin

Pastabos:

1.Naudojimas pirmą kartą, prašome įjunkite kamerą laikydami Įjungimo mygtuką 8 sekundes, tada atleiskite.Kamera pareikalaus "sveiki, norėdami naudoti".Prieš konfigūruoti per APP, iš naujo fotoaparato pirma laikydami mygtuką Reset 6~8 sekundes, tada atleiskite.

2.Saugos siuntimo metu, ir saugojimu, ši kamera yra senkančio akumuliatoriaus.Prašome visiškai įkraukite jį su 5V/2A power adapterio 20 valandų.Nenaudokite 5V/9V prisitaikanti galios arba "flash" greito įkrovimo šaltinio, kitaip jis bus sudeginti įranga, grandinės, todėl damag.

3.Prietaiso konfigūracija yra sėkmingas, reikia nustatyti PIR nerimauju ir vykdykite diegimo kaip žemiau, norėdami padaryti PIR signalizacijos efektyviausias kampas.Įsitikinti, ar nėra kliūčių priešais fotoaparato objektyvą.

A. Jei norite įdėti fotoaparatą ant plokščio stalo, prašome vieta, tai ne aukštis 4,5 ~ 6 metrų.

B. Jei norite įdiegti kamerą ant sienos, prašome ją įdiegti aukštyje 8.2 ~ 10 metrų.Po pataisyti, prašome reguliuoti objektyvo ir laikykite jį žemyn 15°~ 20°

C. PIR signalo atstumas yra apie 26 kojų po to, kai jūs įdėkite į kamerą, pagal labiausiai pagrįstą kampas.

4.Pasiūlyti geresnę patirtį, APP bus atnaujinti metu.Norėdami gauti išsamią ir naujausią naudojimo instrukcija, prašome patikrinti informaciją apie Produktą >Techninė Specifikacija dalis į sąrašą.

Modelio Numeris S1
Signalizacijos Veiksmų FTP Foto
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Horizontali Rezoliucija Kita
Jutiklis CMOS
Garso Išvesties Kita
Ryšiai Wifi
Saugojimas NĖRA
Įrengimas Normalus
Baterijos talpa 7650mah
Prekės Pavadinimas INQMEGA
Stilius Bullet Fotoaparatas
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Jutiklis Prekės Omnivision
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Technologijos Centrinis
Maitinimo Šaltinis -
Megapikselių 2MP
Tipas Vaizdo Kamera
Žiūrėjimo Kampas 120°

Panašūs produktai