10VNT EasyDriver Shield Stepper Motor Driver Modulis V44 A3967 Už Arduino Paramos 4/6/8 Vielos Steperiai 7V-30 V Didmeniniams

€8.71

-11%

€9.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žingsninių vielos, easydriver v44, arduino motorinių skydas, modul usb, a3967, easydriver, easydriver stepper motor driver, A3967 EasyDriver, sim808, arduino vairuotojo variklis.

Į EasyDriver yra paprasta naudoti stepper motor driver, suderinama su nieko, kad gali išvesti skaitmeninės 0 iki 5V impulso (arba 0 3.3 V, impulso jei lydmetalis SJ2 nedirba EasyDriver).EasyDriver reikia 7V iki 30 V tiekimas galios variklį ir gali maitinimo įtampos žingsninių variklių.Į EasyDriver turi borto įtampos reguliatorius už skaitmeninę sąsają, kuri gali būti nustatyti 5V, arba 3,3 V. Prijungti 4-wire stepper motorinių ir mikrovaldiklis ir jūs turite tikslumo variklio valdymo!EasyDriver diskai bi-polar varikliai ir varikliai laidinio kaip bi-polar.Aš.e. 4,6 arba 8 viela žingsninių variklių.Šioje versijoje (v4.4) mes fiksuotojo šilko klaida min/max padarinių.

Tai yra naujausia versija EasyDriver V4 co-suprojektuoti withBrian Schmalz.Ji suteikia daug daugiau lankstumo ir kontroliuoti savo žingsninių variklių, palyginti su senesnės versijos.Į microstep pasirinkite (MS1 ir MS2) smeigtukai iš A3967 yra išmušti leidžia patikslinimus microstepping rezoliucija.Miegas ir įjungti smeigtukai, taip pat išmušti daugiau kontrolės.

Pastaba: negalima prijungti arba atjungti variklio, o vairuotojas yra įtampa.Tai bus sukelti nuolatinę žalą A3967 IC.

Pastaba: Šis produktas yra bendradarbiauti su Brian Schmalz.Dalis kiekvieno pardavimo nueina į juos produktų palaikymą ir nuolatinį tobulinimą.

Savybės

A3967 microstepping vairuotojas

MS1 ir MS2 smeigtukai išmušti pakeisti microstepping rezoliucija full, pusmetį, ketvirtį ir aštuntasis etapai (defaults iki aštuntos)

Suderinama su 4, 6 ir 8 viela žingsninių variklių, bet įtampa

Reguliuojamas srovės kontrolė, 150mA/etapas, 750mA/etapas

Maitinimo svyruoja nuo 7V iki 30 V.Kuo didesnė įtampa, tuo didesnis sukimo momentas, važiuojant dideliu greičiu

Pakuotė TQFP
Modelio Numeris modulis
Tipas Įtampos Reguliatorius
Prašymas Kompiuteris
Darbinė Temperatūra Nuo -40 IKI +85
sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas diymore
Išsklaidymo Galia STANDARTAS
Maitinimo Įtampa 7-30 V

Panašūs produktai