Dviračių & Motociklo Telefoną Prijungti Aliuminio Lydinio Savavališkai Sukimosi Dviratį Telefono Turėtojas

€13.69

-30%

€19.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akiniai motociklas, motociklo kamieninių telefono turėtojas, enkeeo bike mount telefono, motocycle telefono stovas laikiklis, evo9, žiūronų telefono mount, motociklo telefono stovas, dviračių narve, dviračiu pusė stendas, rankenos poilsio.

Kulka Taškų:

1、Savavališkai Sukimas: telefono turėtojas turi dviejų pakopų sukimosi metodai.Jis yra reguliuojamas, kad būtų pasiekti įvairių mobiliojo telefono funkcijas.

2、Ilgai Letena Kablys: Su išplėsta letena kablys, telefono turėtojas gali ne tik apkabos, mobilieji telefonai, sportinė kamera, centrinis bankas, maži garsiakalbiai ir t. t.

3、Nerimauti nemokamai Žirgais: Su dugno paramos, telefono apačioje yra anti-drop ir anti-shake.Yra L-formos lenktas dizainas padidinti stabilumą ir patikimumą.Nesvarbu, kaip duobėtų kelių yra, mobilusis telefonas nepriklauso, nerimauti-nemokamai žirgais.

4、Nr. Blokavimas: turėtojui neturi blokuoti telefono mygtukus.Ji pasilieka pakankamai vietos, ne blokuoti įkrovos anga, ausinių anga.

5、Taikytinos Modeliai: laikiklis, tinka įvairių modelių.Bazė yra gilesnis už praktiškumą.Mes atsiųsime dvi sandarinimo tarpinės.Savininkas tinka rankenos su 22,2 mm/25.4 mm ar 31.8 mm dviračių/motociklai.

Savybės: Visi aliuminio lydinio rėmas įstaiga, dvigubo koregavimo, paramos priekiniai ir galiniai kampą ir plokštuma 360 laipsnių padarinių, paramos mobiliojo telefono rėmo vertikalių fiksavimo, tegul mobiliojo telefono tapti sporto fotoaparato sekundžių, įrašymo nuostabi kelionė!Tamprus neturi pasiimti mobiliųjų telefonų modelių, dviračiai, elektromobiliai ir pan.gali būti naudojama!

Specifikacija:

Pavadinimas: GUBPLUS11 Aliuminio Lydinio, Mobiliojo Telefono Laikiklis

Naudojimas: paramos 60-100mm pločio įranga, dviračių/elektrinis automobilis/motociklas/motoroleris, ir kt.

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: juoda

Svoris: apie 158 g (vieno telefono turėtojas) / maždaug 200 gramų (bruto svoris)

Pakavimo Sąrašas:

Aliuminio Lydinys Mobiliojo Telefono Stovas*1

Suderinamos Prekės "APPLE"
Įkroviklis No
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Jokios Funkcijos
Prekės Pavadinimas SHZONS
Modelio Numeris Savininkas
Tipas Motociklo Laikiklis

Panašūs produktai