Karšto 20pcs/daug Vestuves Apdailos 30*275cm Satino Stalo Runner Viešbučio Pokylių Mėlyna/Rožinė/Violetinė Kelių Spalvų Pasirinkti

€29.51

-41%

€50.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuvių decore lentelė, vestuvių dekoravimas lapinės, vestuvių dekoravimas vaza, tuoktis apdailos lentelė, apdailos vestuvių stalai, vestuvių stalo dekoracija vienaragis, baltos spalvos stalo dekoracijos vestuvėms, decoratio vestuvių stalo, vestuvių dekoravimas palapinė, vestuvių dekoravimas raišteliais.

Savybės: 100% Nauja ir Aukštos Kokybės Pavadinimas: Kieto Satino Stalo Runner.Medžiaga : Poliesterio Audinio.Stilius: Modernus.Spalvos: Raudona, Vyno Raudona, Rožė Raudona, Šampano, Aukso, Geltona, Šviesiai Violetinė, Tamsiai Violetinė, Mėlyna, Ežero Mėlyna, žydra, Tiffany Mėlyna, Kavos ect 16 spalvų.Jei norite, kad kiti dydžiai, pls susisiekti su mumis tiesiogiai, ačiū!Forma: Stačiakampis.Dydis: 30*275cm Įpakavimas: 20 vienetų stalo bėgikų.

Naudojimas: Namų,Viešbučių,Restoranų,Vestuves Stalo Dekoracija.

1. Apie spalvų: Visos prekės yra paimti natūra.Bet šaudymo šviesos, kampas, ir stebėti parametrus ir kiti veiksniai gali sukelti buvimas tam tikra spalva, nuotraukose , ne kokybės problema, prašome vyrauja natūra, ačiū!

2.Apie dydį: Visi matmenys yra matuojami ir supjaustyti rankiniu būdu,tai yra normalus reiškinys, dėl matavimo paklaida 1-3 cm,tikiuosi, kad jūs jį supras!

spalva raudona,mėlyna, geltona, žalia, violetinė, šampano,kavos ect 16 spalvų
Prekės Pavadinimas xiangfuju
Modelio Tipas Kietas
Dydis 30*275cm / 12*110inch
Svoris about 60g/pc
Technics Audiniai
Modelio Numeris Stalo Runner-1
modelis Kita
Quatity 20pcs stalo bėgikų
Naudojimas Vestuvės, Gimtadienis, Ceremonijos Šalies, Festivalio Renginiai, Viešbutis, Pokylių
Medžiaga Kita
Naudoti Kiti(Kitos)

Panašūs produktai