JOYKER Reguliuojamas Sulankstomas Nešiojamas Stendas, neslidžia Darbalaukio Nešiojamojo kompiuterio Turėtojas Nešiojamas Stovas "Macbook Pro" Oro "iPad " Pro", "DELL", HP

€14.08

-40%

€23.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: acer tablet stand, juosmens viršuje stovi, nešiojamas stendas, Aliuminio Nešiojamojo Kompiuterio Stovas, nešiojamasis nešiojamas stendas, nešiojamas metalo stovas, laikiklis nešiojamas kompiuteris, sąsiuvinis parama, tualetinis staliukas dėklas, koreguoti nešiojamojo kompiuterio stovas.

AUKŠTIS&KAMPAS REGULIUOJAMAS

Aukštis koregavimo funkcijos sutarimu su Ergonomiškas dizainas, kuris koreguoti laikyseną, siekiant padėti jums palengvinti skausmus pečių ir juosmens, užkirsti kelią pavadinimas ir net panaikinti rankų nuovargio.Tai yra puiku, siekiant apsaugoti jūsų prietaisą nuo perkaitimo, taip pat.

SULANKSTOMAS&NEŠIOJAMŲ DIZAINAS

Momentiniai taikyti ir sulenkite.Lengva saugoti ir užima labai mažai vietos; Patogu nešiotis, galite įdėti ją į kuprinė arba krepšys; Idealiai tinka naudoti namuose, biure, lauke, kelionės, mokyklos, viešbučiai ir dar daugiau.Pasiimkite su savimi visur, nes ji yra erdvės taupymo, sulankstomas ir lengvas.

STABILUS IR TVIRTAS STOVAS

Pagamintas iš aukštos kokybės Plastiko + silikono ištverti kasdienio naudojimo, remti max apkrova 15 kg.Medžiaga yra patogus ir patvarus.

PLATUS SUDERINAMUMAS

Universalus nešiojamas stovas palaiko nešiojamus kompiuterius nuo 11 iki 17 colių.

Feature6 Nešiojamas Priedai
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Feature5 soporte stebėti
Feature1 nešiojama kolonėlė, sulankstomas nešiojamas stendas
Feature3 nešiojamas sulankstomas nešiojamas stovas laikiklis
Prekės Pavadinimas JOYKER
Kilmės KN(Kilmės)
Feature2 nešiojamas sulankstomas stovas
Feature4 suporte para sąsiuvinis

Panašūs produktai