Konsolės X9 Psvita Žaidimas, Žaidėjas Nešiojamą Retro Jeux Vaizdo Wii Žaidimai Psp Viat TV Ekranas 5.0 Colių Su Juegos

€32.68

-50%

€65.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: byla ps vita, lauke retro žaidimų konsolės, dėžės retro konsoles, nintendo wii, grupinio psp, pc stick 4k, žaidimas psp, žaidimas nešiojamą grotuvą, psp mobiliųjų žaidimų konsolės, ps vita.

21000 Žaidimas genai

Aš vis dar atsimenu, darbo su mano draugams, kad bendrų pastangų.Aš vis dar prisimenu, aš ne valgyti pašto dėžutę per kelias dienas.Aš vis dar prisimenu rodomi kiekvieną savaitę praleisti žaidimas?Tai šiek tiek x9 nešiojamą imtynininkas yra didelis 5 colių ekranas, palaiko touch, klasikinio aštuonių mygtuką nepriklausomų forma kairėje ir dešinėje pusėse, plius sūpynės, jaučiasi puikiai.

5.0. Viduje HD Ekranas

Ši žaidimų konsolė naudoja didelis 5 colių ekranas, spalva yra labiau subtilus ir galingesni!Leiskite jums mėgautis žaidimu, o mėgautis vaizdo.Tūkstančiai žaidimai, įskaitant fc, gba, ngc, ir t.t., kad atitiktų jūsų poreikius klasikinis žaidimas.

Daugiafunkcį

Palaiko įvairius fc simuliatorius, gba žaidimus ir pan.visų play, galite atsisiųsti visus žaidimus nemokamai, galite pažvelgti atgal į tai, klasikiniai žaidimai, kad negalėjo žaisti, nes mokymosi, darbo ir galingas tiesioginio failų skaitymo funkcija, ir anksčiau, jeigu jūs nenorite eiti atgal, jūs turite Atsisveikinti su dėlionė!Be to, žaisti žaidimus, didelis ekranas, taip pat gali būti naudojamas norint žiūrėti filmus ir klausytis muzikos, palaiko įvairius formatus, vaizdo, muzikos, skaityti el. knygas ir avataras nešiojamų pramogų prietaisus.Taip pat galite fotografuoti.Kaina miltai, xiaozhi mano, kad tai geras!

TV Išėjimo Parama

TV Išėjimo Paramą, viskas ko jums reikia yra av!Prisijungti prie TV, norint tapti didelis ekranas ir pasidalinti laimingas žaidimą su savo draugais!

Jaustis patogiai, Dizainas

Po daugybės pokyčių ir bandymai, šis žaidimas konsolėje yra sukurta pagal tinklainės inžinerijos ir palaiko dvi-rankinis valdymas.Net jei jums žaisti žaidimą ilgą laiką, jums nebus jaustis pavargę!Leiskite jums pasinerti į žaidimą ir rasti prisiminimus apie savo vaikystę!

Daugiafunkcis operacijos

Paramos atgaminti filmų, vaizdo kameromis, žaidimų, nuotraukų, e-knygos, mp3, vaizdo, navigacijos, tft plečiama atminties kortelėmis.Paramos rmvb/mp4/3 gp video formatu.

Aukštos kokybės mygtuką ir perfect touch

Žaidimų konsolės naudoja kokybiškus mygtukus, ir apskritai jaustis patogiai.Jums nebus jaustis pavargę žaisti žaidimus ilgą laiką!Tai dar vienas geras partneris jūsų gyvenimą, ir jūs galite būti su jumis ilgą laiką.Su baterija ličio 1250 mah, jūs galite jį naudoti 3-4 val. ištisai.

Paketų sąrašas

1* žaidimų konsolė 1* ausinės 1* USB kabelis 1* Naudotojo vadovas 1* kroviklis 1* AV linija

DUK

Sprendimas dėl bendrų klausimų, iš pirkėjų!

Kl.: Kodėl negaliu žaidimų konsolės įjungti?

Prašome įkelti x9 apie keturias-penkias valandas pirma, mes manome, kad gal baterija buvo išjungtas per ilgai jourey laiko.

Komunikacijos USB
Modelio Numeris SLG-X9
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Nino Viejo
Jutiklinis Ekranas No
Ekrano Dydis 5.0"
Spalvotas Ekranas Taip

Panašūs produktai