Saulės Belaidė Lauko Signalizacijos Sistemos, Lauko Oro Sąlygoms Judesio Jutiklio Apsaugos Signalizacija Infraraudonųjų Spindulių Signalo Detektorius

€34.65

-19%

€43.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: signalizacijos touch, signalo spindulys, perimetro signalizacijos, signalizacijos lauko, signalizacijos sirena belaidė, signalizacijos judesio, signalizacijos sirena, signalizacija gsm sistemos, Jutiklis 433 mhz, 433 durų.

Savybės:

1. Varomas saulės energijos, taip nėra, reikia pakeisti bateriją.Jutiklio maitina įmontuota įkraunama ličio-jonų baterija, įkrauta, saulės skydelis, nėra, tad reikia pakeisti bateriją. (PS.Jutiklis taip pat gali būti varomas DC5V-12V maitinimo adapteris arba papildomą saulės skydelis parduotas už HTZSAFE, jeigu jutiklis sumontuotas pastato viduje arba tamsioje vietoje).

2. Įvairias programas: belaidis svyruoja nuo jutiklio signalo imtuvas iki 1/4 mylios (tikrasis diapazonas priklauso nuo vietos reljefo); jutiklių aptikimo diapazonas iki 50 pėdų (ji turi 3 jautrumas reguliuojamas, Hi = 50 pėdų , vidutinės trukmės = 30 pėdų; žemos = 25 metrų); labai tinkamas eismo juostas, pėsčiųjų takais, o ten, kur jūs norite gauti signalą.

3. Labai patikimas: Pagerinti dizainas ir aptikimo kampas infraraudonųjų spindulių aptikimo chip, sumažinti netikrų pavojaus signalų nuo saulės / lietaus / rūko / sniego / vėjo / temperatūros pokyčių.Lauko judesio jutiklis atsparus vandeniui (IP66), visiškai uždaras dizainas.Darbinės temperatūros diapazonas: nuo -30℃ - 70℃.

4. "PASIDARYK pats" dizainas, super lengva nustatyti: RINKINYS buvo užprogramuotas prieš paliekant gamyklą; jutiklis yra varomas saulės energijos, nereikia keisti bateriją; bevielio ryšio tarp jutiklio ir signalo imtuvas, todėl montavimo metu gali būti trumpas, kaip per kelias minutes.

5. Visiškai keičiamo mastelio sistema: Į komplektą įeina saulės judesio jutiklio ir plug-in signalo imtuvas.Išplečiama iki 32 jutikliai ir neribotą signalo imtuvas, visiškai padengti savo turtą. 4 tomas patikslinimus ir 35 melodijos yra prieinami.Naudoti skirtingus jutiklius visame savo turtą, kad atitiktų skirtingus skambėjimo signalus ir atskirti, kai judesio aptinkamas.

Techniniai duomenys:

Tipas: Infraraudonųjų Spindulių Signalo Detektorius

Modelis: HB-T704&805A

Taikymo sritis: Praėjimų signalizacija, Šeimos signalizacija, Perimetro apsauga, Bendrija signalas

Darbinė įtampa: 5 V)

Aliarmo srovė: 30 (mAh)

Aptikimo kampas: 15°

Ramių srovė: 5 (uA)

Darbinė temperatūra nuo -30℃~70℃ (℃)

Aptikimo atstumas 10m~15m(m)

Perdavimo dažnis: 433MHz dažnio moduliavimo + dažnio perderinimo (MHZ)

Montavimo būdas: montuojamas prie sienos

Pradėti atstumas: 500 m)

Bendravimo metodą: belaidis

Aliarmo režime: vietoje signalizacijos

Svoris: apie 420g (g)

Pakavimo sąrašas:

Infraraudonųjų spindulių signalo detektorius*1

Signalo imtuvas*1

Naudojimo instrukcija*1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.restapa.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Panašūs produktai