1/6 TBLeague S01A S04B S07C S10D Vidutinių/Didelių Krūtų Super Lankstus Vientisas korpusas Su Nerūdijančio Plieno Skeletas Šviesiai Odai

€45.83

-20%

€58.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: montessori teether, phicen tbleague, phicen, bodi besiūliai, paveikslas besiūliai, 16, kūno phicen, s10d, s07c, veiksmų skaičius, besiūliai.

JAV $ 114.99 / Kaina

JAV $ 50.38 / Kaina

JAV dolerių 108.99 / Kaina

JAV dolerių 51.99 / Kaina

JAV dolerių 80.91 / Kaina

JAV dolerių 77.99 / Kaina

JAV dolerių 20.99 / Kaina

JAV dolerių 44.99 / Kaina

Daugiau Informacijos 1/6 TBLeague S01A S04B S07C S10D Vidutinių/Didelių Krūtų Super Lankstus Vientisas korpusas Su Nerūdijančio Plieno Skeletas Blyškią Odą Phicen moterų vientisas kūno serija (tikrai su galva skulptūra) buvo iš karto populiari tarp vartotojų.Kai kurių klientų prašymu Phicen nusprendė parduoti galvos skulptūra-neįskaičiuotos versija, ribotą laiką.Phicen moterų vientisas kūno serija gali būti skirstomi į dvi dideles kategorijas: I. Moterų vientisas korpusas su plastiko skeletas : stop gamybos II.Moterų vientisas korpusas su metalo skeletas Moterų vientisas korpusas su metalo karkasas gali būti suskirstyti į penkis pogrupius: A-Neatskiriama kojų/artimieji krūties dydis trijų odos atspalvius: šviesiai, šviesiai rudos ir įdegimo.Tan versija dar nėra.Galima iš jų yra ŠVIESIAI-S01 ir ĮDEGIMAS-S02. Įdegimas yra odos tonas arčiau įprasta žmogaus odos spalvą.B: Neišimama kojų/didelis krūties dydis trijų odos atspalvius: šviesiai, šviesiai rudos ir įdegimo.Šviesiai redakcija dar nėra.Galima iš jų yra TAN-S05 ir ĮDEGIMAS-S06. Įdegimas yra odos tonas arčiau įprasta žmogaus odos spalvą.C: Neišimama kojų/didelis krūties dydis trijų odos atspalvius: šviesiai, šviesiai rudos ir įdegimo.Prekės Nr. s yra ŠVIESIAI-S07, TAN-S08 ir ĮDEGIMAS-S09 atitinkamai.Įdegimas yra odos tonas arčiau įprasta žmogaus odos spalvą.Skirtumai tarp B ir C: B : slenderer juosmens, sėdmenų daugiau kreivų C: labiau apibrėžti moters paslaptis, dalis D. Nuimamas pėdų/ didelis krūties dydis trijų odos atspalvius: šviesiai, šviesiai rudos ir įdegimo.Prekės Nr. s yra ŠVIESIAI-S10, TAN-S11 ir ĮDEGIMAS-S12 atitinkamai.Įdegimas yra odos tonas arčiau įprasta žmogaus odos spalvą.Kūno sudėjimą yra artimas normaliam patelės kūno sudėjimą.Kojos gali būti pašalintas.Bus išleista artimiausiu metu.E.Nuimamas pėdų/didelis krūties dydis trijų odos atspalvius: šviesiai, šviesiai rudos ir įdegimo.Prekės Nr. s yra ŠVIESIAI-S13, TAN-S14 ir ĮDEGIMAS-S15 atitinkamai.Įdegimas yra odos tonas arčiau įprasta žmogaus odos spalvą.Atletiškas kūno sudėjimas.Supaprastintas raumenų apibrėžimas.Kojos gali būti pašalintas.Bus išleista artimiausiu metu.Tarp šių supaprastintos versijos, BLANKIAI-S01, BLANKIAI-S06, BLANKIAI-S07, BLANKIAI-S10 ir ŠVIESIAI-S13. Gerbiami klientai, su įvairių tipų moterų vientisas organizmas, mes siūlome šį laiką, pasirinkti, kas jums patinka!

Modelis Pirmasis Leidimas
Medžiaga PVC
Masto 1/6
Temos Filmų ir TV
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto
Matmenys 12 cm
Įspėjimas Tiesiog įtraukti drabužiai
Prekių Požymis Apdailos Prekės
Lytis Unisex
Lėlės Tipas Modelis
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Dydis One Size
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation
Elemento Tipas Modelis
sąlyga Akcinė Straipsniai
Modelio Numeris S01A S04B S07C S10D
Originalioje Pakuotėje No
Amžius > 14 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Mfg Serijos Numeris Modelis

Panašūs produktai