JK/JAV/AU/EU Plug Smilkalai Degiklių Aromatinama 3D Elektrinis Vaško Lydymo Krosnys, Touch Lempos Aromato Vaškas Ištirptų Tortų Degiklis

€7.31

-15%

€8.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aromatas degiklis aliejus, elektrinis vaško žvakė išlydyti daug šilčiau, elecrical smilkalų degiklis, bakhoor vyrai, degiklis aliejus, kvapas vaškas, taurės tig, naftos šilčiau, smilkalų degiklis, degiklis vaškas.

Aprašymas

Unikalus ir elegantiškas dizainas:

Mūsų vaškas terapijos aparatas yra pagamintas iš vitražo ir rankiniu būdu dažytos, kuris yra puikus priedas prie bet kurios šiuolaikinės namuose, biure, sporto salė, spa, arba studijoje.Dovanas šeimai ir draugams.

Oro gaiviklis: Šis aliejus šildytuvas gali būti naudojamas su eteriniu aliejumi ar vašku, T. Pasirinkite savo mėgstamą kvapą, kad jūsų visą kambarį, atpalaiduojantis aromatas, kad jūs ir jūsų svečiai laimingas ir panaikinti blogiausias Kvapas, tokių kaip dūmai, tabako, naminių gyvūnų šlapimo, šiukšlių ir nemalonių vonios kambarys aromatas.Be vaško T ir eteriniai aliejai.

Energijos taupymas ir aplinkos apsauga: Yra šviesos lemputės.Pakeisti 25W, 120v žvakė šilčiau lemputė, stabili temperatūra, patvarus, ne liepsna, suodžių ar kitų teršalų.Tinka vaškas blokas / išlydyti, kiaušinių meno, sezamų aliejus.

Paprasta ir saugi operacija: Mūsų vaškas melter yra lengva valdyti.Įjunkite maitinimą ir įjunkite jungiklį.Aromatas netrukus išplito po visą kambarį, sukuriant malonią ir atpalaiduojančią atmosferą.

Naktį šviesos funkcija ir kokybės užtikrinimas: Mūsų vaško krosnis ne tik platina aromatas, tačiau taip pat numatyta, apšvietimas, namų, biuro, miegamojo, vaikų kambario, svetainės ir kt.

Produktai apima:

1xLED žibintai(JAV/JK/AU/ES Kištukas)

Klasifikacija Purškimo butelis
Medžiaga Stiklas
Tipas Kvepalai Lempos
Gamyba Aromaterapija Plokštė
Kištuko Tipas Elektros

Panašūs produktai