Automobilio Priekinis Stiklas Snow Shield Vandeniui Sutirštės Padengti Magnetinis, Universalus Automobilių Skėtį Nuo Saulės, Priekinio Stiklo Raštas Auto Naujas

€3.37

-19%

€4.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: išgirsti apsaugoti, dangtelis priekinio stiklo, automobilių padengti magnetas, sunshad, magnetas priekinio stiklo, Ausies Apsaugoti, automobilių dangtelio priekinio, galinio stiklo, magnetas skėtį nuo saulės, akis apsaugoti, stiklo apsaugoti.

Savybės:

1. Universalūs Priedai: Paprasta laikyti, universalus dydis tinka stiklai dauguma transporto priemonių, pvz., automobilius, Visureigius, pikapas sunkvežimiai ir kt.Tai gali būti sulankstytas į kompaktišką dydį, vežti ir saugoti, kai nėra naudojamas, ir priekinio stiklo suteikia puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

2. Stipri Apsauga: kuo ilgiau dizainas bus visiškai padengti priekinio stiklo ir priekinio stiklo valytuvai ir apsaugos valytuvai, apsaugant priekinio stiklo.Automobilio priekinio stiklo, padengti gali būti įdėta į automobilio duris.Todėl, automobilio priekinio stiklo dangtis nėra lengva būti pavogtas.

3. Automobilio galinio vaizdo Veidrodis Sniego danga: Pasirinktinai, ji ateina su dviejų šoninių veidrodžių apima užkirsti kelią galinio vaizdo veidrodis nuo užšalimo.Sumažinti problemų šaldymo galinio vaizdo veidrodis ir pagerinti vairavimo saugumą.

4. Aukštos kokybės Medžiaga: Aukštos kokybės juoda guma Oksfordo audinio, tvirtas ir patvarus, rainproof, vėjo ir snowproof, veiksmingai apsaugo stiklą nuo pažeidimų ir išvengti sniego kaupimosi.Pasirinktinai su magnetu adsorbcijos modelis, daugiau, saugus ir stabilus.

5. Platus Panaudojimas: Lietaus, šalčio, sniego, ultravioletinių spindulių, dulkių, jis gali būti naudojamas kaip sniego danga žiemą, prekinis, galinis stiklo skydelis nuo saulės vasarą, ir priekinio stiklo rudenį.Mini, lengvas, sulankstomas dizainas, jūs galite jį nešiotis bet kur, kai jo nenaudojate.

6. Lengva Įdiegti ir Pašalinti: Greitas montavimas.Jokios priemonės yra reikalingos. 1. Įdėti elastinga juosta ant galinio vaizdo veidrodėlio. 2. Pataisyti padėtį anti-theft dangtelį ir uždarykite duris. 3. Pakartokite iš kitos pusės, ir reguliuoti, kiek reikia.

7. Universalus dydis, tinka daugumai automobilių, Džipai ir sunkvežimiai, išvengti sniego kaupimosi.

8. Paprastas montavimas, idealiai tinka jūsų transporto priemonės.

9. Geras poliesterio audinio sunkiųjų apsauga, lengvai sulankstoma ir lengva saugoti.

Techniniai duomenys: :

Pavadinimas: Automobilio Priekinį Stiklą Snow Shield (Viršelis)

Medžiaga: juoda guma, Oxford medžiaga

Dydis: du dydžiai, didelių ir mažų

Mažas snow shield: svoris: apie 600g, dydis: apie 190*107cm/74.80*42.13 colių, pakuotės dydis: apie 22*20*4.5 cm/8.66*7.87*1.77 colių

Didelis snow shield: svoris: apie 850g, dydis: apie 220*160cm/86.61*62.99 colių, pakuotės dydis: apie 22*20*5cm/8.66*7.87*1.77 colių

Pakavimo Sąrašas:

Oksfordo Audinio Sniego Danga*1

Saugojimo Krepšys*1

1 Pora galinio vaizdo Veidrodis Apima(Pasirinktinai)

Pavadinimas Automobilio Priekinis Stiklas Snow Shield (Viršelis)
Tipas Automobilių Stiklų Sniego Danga
Medžiaga juoda guma Oxford medžiaga
Kilmės AE(Kilmės)
Didelis snow shield Dydis
Mažas snow shield Dydis
Dydis two sizes, large and small

Panašūs produktai