Naujas prekės ženklas originali odinė striukė kratinys Bud šilko ilgomis rankovėmis turn-žemyn apykaklės drabužiai, moteriški viršutiniai drabužiai

€116.70

-48%

€228.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: avikailio tranšėjos, medžiaga grynas šilkas, 100 šilko, šilko šalikas, nėštumo kostiumas, puffer coat, atveju n2, sluoksniuotos sleev suknelė, gryno šilko šalikas moterims, genuin odinė striukė moterims.

Naujas prekės ženklas originali odinė striukė kratinys Bud šilko ilgomis rankovėmis turn-žemyn apykaklės drabužiai, moteriški viršutiniai drabužiai

Mieli pirkėjai, mūsų drabužiai yra gaminami iš importuojamos avikailio, kuris yra daug geriau, nei įprasta, avikailio rinkoje.Ir jungiamosios detalės, naudokite aukščiausią end aparatūros medžiagos.Taigi, jūs galite įsigyti su pasitikėjimu.

DYDŽIŲ LENTELĖ

DYDIS

ilgis(cm)

krūtinė(cm)

pečių(cm)

Rankovės (cm)

S

56

86

37

57

M

57

90

38

58

L

58

94

39

59

XL

59

98

40

60

Pastaba:

- Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Prašome patikrinti Dydžio Diagramos, prieš užsakymą.Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome siųsti

mums žinutę.

Pastaba:

- 1 colis =2,54 cm, kai kurie pirkėjai gali konvertuoti pagal Amerikos dydis pateikiau

1.Sezonas: Pavasarį ir rudenį

2.Lytis: Moteris

3.Medžiaga: real avikailio + Bud šilko

4.ilgis: trumpas ilgis

5.Rankovės ilgis: long sleeve

6.Apykaklė: turn-žemyn apykaklės

Laivybos Politika

Mes laivybos elementus per 5 - 7 darbo dienas, po mokėjimo ištrinamas, išskyrus švenčių dienas.Mes esame Kinijoje ir laivybos laikas paprastai yra 15 - 30 dienų, išskyrus tolimas šalis.Prašome palaukti kantriai ir jaustis laisvai susisiekti su mumis, jei turite bet kokių klausimų.

Jei jūs dar ne turiu elementus laiku, prašome susisiekti su mumis el. Paštu arba Prekybos Vadybininkas, mes išspręsti problemą jums pasitenkinimą.

Apie Mokesčių

Jūs esate nukentėjęs nuo importuojamų mokesčiai, muito mokesčius, kurie galbūt nustatyti savo vietos office užsakymą.Mes negalime jums pranešti, kad dėl mokesčio, nes ji yra iš įvairių šalių ir elementai.

Atsiliepimai

Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome mums paslaugą, palikti 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs esate laimingas su kad ir elementus.Prašome ne hush palikti mums neigiamų atsiliepimų, jei esate ne laimingas su užsakymų, bet palikti mums galimybę ją išspręsti už jus.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus.

Gauti Adresas

Prašome įrašyti savo pilną vardą ir namo numeris į jūsų laivybos adresą, kai jums padaryti užsakymą, nes Rusija turi naują taisyklę, dabar, post office nebus išsiuntimo sklypų jums, jei jums nereikia rašyti vardą ir pavardę.Las5tly mes negalime prisiimti atsakomybės.

Drabužių Ilgis Trumpas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Avikailių
Nuimamas Dalis NĖRA
Pamušalas Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Odinis & Suede
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Lytis MOTERIS
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila Nėriniai
Amžius Amžius 18-35 Metų
Sezonas Pavasario/Rudens

Panašūs produktai