2vnt 450g 76*140cm Medvilnės Vonia Rankšluostį Absorbentas Vestuvių dovana Valentino Dienos Dovana Viešbučio Sauna Namų Vonios Plauti Audiniu T16B

€47.80

-9%

€53.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elektros rankšluostį šilčiau, vonios poncho rankšluostį, veido towl, pirtis sauna, žirafa rankšluostį, sankt valentin, tabletes rankšluostį, pirtis, Verpalai, ryšiai rankšluosčiai vonios kambarys.

Mažai Pritaikyti Studija Aprašymas -- -- Pirkti 2 Gaukite Papildomą 10% Nuolaida (Pirkti 2 ar daugiau pačias prekes gausite papildoma 10% nuolaida automatiškai) 2vnt Baltos Medvilnės Rankšluosčiai.

Dydis: Vonia Rankšluostį: 76*140cm (Svoris: 450g) arba 29.9*55.1 cm.

Pakuotė: 2 vnt./pakete.

Tinka Namo Vonios kambarys, Grožio Salonas, Viešbutis, Sauna, Masažas, Spa ir sveikatingumo centras, Nakvynė ir Pusryčiai, Kurortas, Boutique ir kt.Multi-naudoti Vonios rankšluostį, sporto Salė Sporto rankšluostį, Paplūdimio Rankšluostį, Surf Rankšluostį, Baseino Rankšluosčiai, Paplūdimio, Baseinas dėvėti, Banglentės dėvėti, Saunawrap, Chalatas, ir kt.Puiki dovana idėja visoms progoms, Kalėdų, Vestuvių, Tėvo Diena, Motinos Diena, Valentino, Medaus mėnesį, Jubiliejus.Aukštos Absorbentas.Skalbkite atskirai prieš pirmąjį naudojimą.Skalbti mašinoje ir džiovintuvas seifas. -- Nuotraukos -- -- Laivybos --

Jūsų siunta bus sutvarkyta kuo jūsų mokėjimas patvirtino www.restapa.lt.Paprastai tai trunka 15-35 dienų pateikti jums.Sekimo numerį bus išsiųstas artimiausiu metu.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai sau leisti už visus papildomus muito mokesčius ir muitus.

-- Atsiliepimus&Grįžti -- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos,prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto,mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis pirmą, o ne pradėti ginčą iš karto.Mes apie Kinų darbo laiko ir suteikia grąžinti, jei tai yra mūsų kaltė. -- Apie Mus, Mes sutelkti dėmesį į teikti stilingas Verslo uniformas ir Namų Tekstilės gaminius iš aukštos kokybės visame pasaulyje klientams.Mes galime pasiūlyti platintojų ir didmenininkų geresnes sąlygas.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis. ----------------------------------- Labai ačiū ir have a nice day!

modelis Verpalai Dažyti
1. Tinka Valentino Dovanų, Vestuvių, Jubiliejų Metu, Šeimos Šventės Dekoras
Modelio Numeris T16B
Prekės Pavadinimas LTSapronology
Tipas Rankšluosčių Rinkinys
Funkcija Mašina Galima Skalbti
Naudojimas Vonios kambarys, Vestuvių Įvykis, Dekoras, Namų reikmenys, Vonios kambarys Dekoro, Namų Dekoro
Modelio Tipas Kietas
2. Pramonės Kurortas, Boutique, Villa Inn
Rinkinys Tipas Taip
Vienkartiniai No
Medžiaga 100% Medvilnės
Stilius Paprastas
Svoris 450g
Absorbcija 15s-20s
2. Tinka Paplūdimio Rankšluostį, Surf Rankšluostį, Baseino Rankšluosčiai, Paplūdimio, Baseinas drabužiai, dėvėti Surf
Technics Audiniai
1. Pramonės Svetingumas, Viešbutis, Nakvynė Ir Pusryčiai, Grožio Salonas, Sauna, Spa, Motelis
Formos Stačiakampis

Panašūs produktai