Naujas 5vnt/daug Sukepinimo Diamond T Varantys Deimantų Šlifavimo Galvutė Akmens 46# 6mm Strypo Drožyba Šlifavimo

€9.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: korundas varantys, coved deimantų šlifavimo, šlifavimo diamond smėlis, jt0, 6mm strypo, iškirpti deimantų šlifavimo, pabaigos malimo malūnėlis, Korundo Šlifavimo Ratas, butas mėgintuvėlį, medienos pjovimo 8mm.

Pastaba: būkite atsargūs, kai jums pasirinkti mažo dydžio, mažo dydžio, tik turi mažai vietos kailis Diamond abraisve, nereikia skųstis, mažai deimantų dengto ten, jei noriu daug deimantų dengto ten, prašome pasirinkti dydį.Prašome pasirinkti norimą dydį.jei norite, sumaišykite dydžio, galite juos įtraukti į krepšelį arba susisiekite su mumis pasakykite mums dydį ir kiekį, galime tikrinti kainą jums.Karka dydis: 6mm 1. D 15xH3 mm 2. D20x H3mm 3. D25* H3mm 4. D25*H5mm 5. D30xH3mm Paketo: Šlifavimo Galvos * 5vnt

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi nedelsiant.

Mokėjimo Terminai:

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo Ir PP .

Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.

Pristatymas:

1.Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

2.Laivybos Įmonėms:

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.

Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Tipas Dremel Galąstuvas
Prekės Pavadinimas QDX
Kilmės Pagaminta Kinijoje
Modelio Numeris T-0608DD

Panašūs produktai