Moterų Bodysuits Ilgomis Rankovėmis Vieną Petį Seksualus Kūno Kostiumas Femme Viršuje Raudona Juoda Balta Apynasrio Bodycon Liesas Klubas Streetwear M0534

€6.28

-30%

€8.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bodysuit moteris, į viršų, maxi, afrikos dashiki maxi suknelė, vyrai streetwear, hoodi moterims, apkarpytos om, bodysuit sexi, top moterims, žuvis.

Mieli Draugai, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !ZAngel Boutique Parduotuvė Geros Naujienos : Extra 1% -10% išskirtines nuolaidas Pasekėjų .Ir prioritetas, bet nemokamai arba ventiliatorius zonos veikla.Mes pažadame mūsų sekėjų, bus gauti geriausią kainos ir paslaugų .Imtis ctions tapti mūsų parduotuvėje pasekėjų, kur nuolaida toliau, staigmena niekada negali sustoti!

Šiltas Patarimai : ❶ Mūsų prekės yra Azijos Dydžio, ji yra labai maža. ❷ Dydis yra tik rankinis matavimas.Nes asmens matavimo įpročius ir priemones, skiriasi 1-2cm pagrįstą klaida. ❸ Prieš jums pirkti prekę, prašome atidžiai patikrinti dydžio diagramos. 1 colis = 2,54 cm ❹ Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas yra priimtinas.Tai gali būti dėl poziciją šviesos šaltinis, ir ekrano parametrai.Prašome suprasti.

Tinka Tipas Liesas
Prekės Pavadinimas ŠYPSENA ŽUVYS
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tipas Broadcloth
Amžius Amžius 18-35 Metų
Lytis Moteris, Panele, Mergina
Apdaila NĖRA
Modelio Numeris M0534
Sezonas pavasarį,rudenį, žiemą
Stilius Sexy & Klubas
Dydis S,M,L
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Spandex

Panašūs produktai