8-Ertmės Silikono Mini Pusė Srityje Alaus, Šokolado, Želė, Pudingas Ledų Saldainiai Pelėsių, Balta

€7.84

-39%

€13.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lėlės aitvaras, silikolove šokolado pelėsių pyragas, sillicone pelėsių pyragas, japonijos ledo rutulio maker, padėklai aitvaras, kulinarijos švirkštų, kupolo formos silikoninės formos, didelis ledo rutulio maker, kepimo modelių mados, kremas švirkštu.

Leeseph Saldainiai Formų: Daro jūsų gyvenimas saldus.Lankstus ir Ne-Lazdas.Šokoladiniai saldainiai, Saldainiai ir Gummies iššokti Lengvai.

Grynas, aukščiausios kokybės silikono: 100% Gryno Maisto kokybės Silikono - Atitinka JAV FDA ir Europos LFGB Saugos Standartus: BPA, PVC ir Naftaleno NEMOKAMAI.Jokių Cheminių Dangų: Pinch Egzaminą.Ne Balta Užpildai, Kai Suspaudė arba Susukti.

Lengva naudoti ir valyti, labai lankstus, non-stick", "netoksiškas", ir lengva valyti, galima naudoti orkaitė, indaplovė, šaldytuvas ir kt.

Daugkartinio naudojimo Iki 3000 naudojimas: Kaip silikono medžiaga yra toks universalus, sąrašą rūšių medžiagų, kurios gali būti naudojama siekiant sukurti pelėsių, yra begalinis, tokių kaip Derva, pastos, Želė, Blynai, minkštus saldainius, Cukraus pasta, Tirpinto Šokolado, Vaškas, Ledą,muilą, dervą,ir Visų tipų Liejimo, Molis, taip Pat labai jį naudoti kaip padėklą, kad sulčių, ledo.

Specifikacijos

Temperatūra Saugus: nuo -40 iki +446 laipsnių pagal celsijų (nuo -40 iki +230 laipsnių Celsijaus)

Pelėsių Dydis: 29.7*17.5*6cm / 11.69*6.89*2.36 colių

Medžiaga:Silikonas

Pakuotė

1 x Baltos spalvos Saldainiai Pelėsių

Sertifikavimo LFGB
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Modelio Numeris 1368
Tipas Pyragas Įrankiai
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas Leeseph
Medžiaga Silikono
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai