120 ML Rūdžių Valiklis Langų Rūdžių Inhibitoriaus Rato Stebulė Derusting Už Derusting Purškimo Virtuvės Dalis Namo Varžtas Maintenanc Metalo N0N7

€9.01

-39%

€15.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 120ml skersmens buteliuko lašintuvu, automobilių rūdžių, 60ml buteliuko e skystis, blakstienos kleber, kleber vokietija, anti rust spray, 60ml buteliuko, patarimas kleber, švarus rūdžių, pašalinti rūdis spray.

Aprašymas

100% visiškai naują premium

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Talpa: 120 G

ypatybė:

Galingas rūdžių šalinimo iš karto tirpsta ir pašalina rūdžių ir smulkių dalelių, ant metalinių paviršių, sukelia dulkinimo (oksidacijos).

Produktas turi poliravimo efektas ir palieka apsauginę plėvelę ant metalo paviršiaus, siekiant ateityje išvengti oksidacijos.

Negadina metalo paviršių arba sužaloti ar dėmių.

Jis gali būti taikomas, su ratais, ir ji gali saugiai pašalinti sunkiausių stabdžių dulkių ir kelio nešvarumus nuo bet kurio ratų ar padangų per greitas valymas

Švarus, lenkijos ir apsaugoti bet kokio paviršiaus vienas žingsnis, be skalavimo.

Plačiai naudojamas daugelyje metalo medžiagų, įskaitant automobilių ratų, countertops, indaplovės, orkaitės, nerūdijančio plieno peiliai ir kt.

Produkto sudėtyje yra: 1 * rūdžių valiklis

SPU:QUY7654

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Vežimas mažmeninės prekybos,dropshipping,nemokamas pristatymas,didmeninė prekyba
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai