220V, 16A Savaitinis Programuojamas grindų Šildymas WiFi Termostatas LCD Jutiklinis Ekranas Kambarys Atšilimo Temperatūros Reguliatorius

€18.78

-27%

€25.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smart termostatas, katilo siurblys, temperatūros kontrolės, grindinio šildymo grindų sistema, termostatas wifi, termostatas, kapiliarinis termostatas, temperatūros kontrolė, skaitmeninis termostatas controler, stoties orai, oras skaitmeninis temperatūros reguliatorius.

Kokybės 220V 16A Savaitinis Programuojamas grindų Šildymo Termostatas su LCD Jutiklinis Ekranas Patalpos Temperatūros Reguliatorius

>> Techninius Parametrus

- Galia: AC230V 50/60Hz

- Ekranas tikslumas: 0.5℃

- Zondas daviklis: NTC (10K) ±1% @25 ℃

- Kreipkitės talpa: 16A/250V (elektros tipo);

- Darbo aplinka temperatūra: 0~90 ℃

- Temperatūros reguliavimas: 5~35 ℃

- Ribinės temperatūros diapazonas: 5~99 ℃ (gamyklinis nustatymas: 42 ℃ )

- Temperatūros rodmenys: 0~40 ℃

- Produkcija: Jungiklis relė

- Izoliacinės bžklģ: Normali aplinka

- Veikia programa: Nustatyti per 1 savaitę ciklas

- Montavimas: Sienos, sumontuoti arba baterijos sėdynės

- Dydis(mm): 86*86*14

>> Termostatas Funkcijos 1. Atminties Funkcija Įsiminti visus savo nustatymus, po staigaus elektros išjungimo.Kai galia yra dar kartą, jums nereikia ne reikia jį iš naujo. 2. Programuojama Funkcija Šešis laikotarpius, programuojami kontroliuoti temperatūros nustatymas. 3. Metu Ekrane Gali būti rodomas tikslus laikas: minutes, valandas ir savaites. 4. Metalo Jutiklis Zondas metalo galiukas yra daug tikslesnis nei plastiko zondas, kad būtų saugūs ir confort. 5. Įdėkite ir išorės du jutikliai 6. Tiktų įvairių elektros šildymo sistemos termostatas tinka šildymo kabelių, šildymo kilimėlis, šildymo plėvelės ir kiti elektros šildymo prietaisų. 7. Kambario temperatūros automatiškai kalibravimo funkcija.

Komplektą sudaro: 1 X termostatas

1 X 3 metrų išorės jutiklis

2 X varžtai

1 X anglų vartotojo vadovas

>> Termostatas Įžanga

>> Pajungimo Schema

>> APP Nustatymas

>> Termostatas Programos

Termostatas tinka beveik visi elektriniai grindų šildymo produktų (grindų šildymo kabelis/motina, anglies šildymo plėvelė ir t.t.).

Pristatymas

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.Labai greitas pristatymas į įsitikinkite, kad jums gauti sklypas artimiausiu metu.

Pristatymo laikas

Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu.Jos pigesnės, bet lėčiau.Mes pristatysime elementai-3 darbo dienas (išskyrus savaitgalius) gavęs jūsų mokėjimą.Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties.Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės e.g.Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 4 savaites, prašome būti kantriems.Jei negalite laukti, kad ilgai.Jeigu tu negali gauti užsakymą dėl laiko .tada mes pratęsime pristatymo laikas iki 10-30days, kad jums apsaugoti jūsų.

Muitų ir mokesčių

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje.Mes padėsime jums paskelbta elementą, kuriame yra mažesnės vertės.

Grįžti & keistis

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Kambario Termostatai (F arba daugiau informacijos kambarių termostatai, galite spustelėkite nuotrauką, kad patikrinti):

Teorija Temperatūros Reguliatorius
Prekės Pavadinimas MINCO ŠILUMOS
Funkcija rodymo laiko, programuojami
Maks. Matavimo Temperatūra 49°C & Pagal
Stilius Sienos Kabo
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Elektros gedimo atminties funkcija Taip
Modelio Numeris HY03WE-4
Ekrano Dydis 1.9 Cm & Pagal
Maitinimo Tipas Įkroviklis
Išorės Jutiklis Su 3m jutiklis
Max Srovė 16A
Naudojimas Patalpų
Vidaus jutiklis Taip
Darbinė Įtampa Kintamoji srovė 220~240V 50/60Hz

Panašūs produktai