3200K 100W LED Nuotolinio Valdymo Valtis Automobilių Prožektorius Prožektorius Magnetinis pagrindas

€54.16

-42%

€93.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valtis lempos, valtis pvc, marloo, motorinė valtis įranga, mažas paieška šviesa, valtis ieškoti, titano fakelas, prožektorius jūros, automobilių lipdukas, klx aliejus.

Aprašymas:

Apšvietimas, Apšvietimo : 100W lemputė, Šviesos Srautas 2500LM, Spalvos Temperatūra 3200K.Jo apšvietimo approches spalvos tempreture iš ferfect saulės spindulių vidurdienį, ir turi daugiau nei 1500 valandų gyvenimą.Ji taip pat turi platų nuomone, kuri atneš jums unprecesented komfortą.

Apšvietimo atstumas: Ši šviesa yra didesnis apšvietimo diapazonas, toliau atstumą ir didesnį skaistį.Ji turi geriausia patogus apšvietimo efektas.

Apšvietimo kampas:Jis gali pasukti nuotolinio valdymo pulteliu, kaip už savo reikalavimą, ir turi variklio apsaugos, su anti-per nuotolinio valdymo pultą, gali į kairę ir į dešinę pasukti per 360 laipsnių, ir aukštyn ir žemyn, pasukti per 72 laipsnį.

Taikymo:Romote kontrolės prožektorius gali atlikti omnibearing, multi-kampiniai ir tolimojo apšvietimo užduotis, tai galinga vandens operacijos jachtų, coast guard, jūrų policijos, žvejyba, valtys ir kt.

Nuotolinio valdymo instrukcija: Atidarykite nuotolinio valdymo mygtuką, jis pradeda pastovus apšvietimas spinduliuote.Tada galite paspausti △aukštyn/▽žemyn/kairėn/dešinėn keisti šviesos kryptimi spinduliuote.Kai jūs palieskite mygtuką IŠJUNGTI, nuotolinio valdymo sustojo.

Įrengimas: Savo bazę tiesiogiai nustatoma jachta, patogiai ir tvirtai.

Specifikacija:

Lemputės : 100W, Šviesos Srautas : 2500LM

Spalvos Temperatūra : 3200K

Galia : 12V/8.3.

Apšvietimo atstumas : 800M

Apšvietimo kampas : į Viršų/Žemyn 72 laipsnį ; Kairė/dešinė 360 laipsnių

Komplektą Sudaro:

1 Rinkinys, Prožektorius

Pastaba:

a) nuotolinio valdymo prožektorius yra DC12V nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis, taigi baterijos su kitos įtampos ar kitų AC power suply negali būti naudojamas.

b).Siekiant išvengti suvartojamos elektros energijos, jungiklis turi išjungti per dieną.

c)Ryšys: Po įdiegimo, raudona linija prisijungia prie teigiamo poliškumo, ir juoda linija jungia neigiamas poliškumas.

Apšvietimo Atstumas 800M
Galia 12V/8.3.
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis as describe
Prekės Pavadinimas Dovewill
Šviesos Srautas 2500LM
Tipas Kita
Lemputės 100W
Spalvos Temperatūra 3200K

Panašūs produktai