Atsekti ir Atkreipti Projektorius Žaislas Vaikams Piešimo Projektorius Lentelė Vaiko Mokymąsi Stalas su Smart Projektorius su Šviesos Muzika THIN889

€16.09

-19%

€20.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stalas kartus, kūdikių stalas, magija blokuoti sėdynės, vaiko projektorius, dika wen, naktiniai medienos lentelė, pigūs vaikas stalas, stalas mergina, tyrimas lentelė vaikas, vaiko virtuvės stalo.

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Pėdsakų ir Atkreipti Projektorius Žaislas Vaikams Piešimo Projektorius Lentelė Vaiko Mokymąsi Stalas su Smart Projektorius su Šviesos Muzika THIN889

Aprašymas:

Savybės:

1. Kūdikis mėgsta grafiti pobūdžio, leidžia kūdikiui vystyti kūrybiškumo visose visuomenės kūrimo.Šis žaislas suteikia galimybę jūsų vaikui išreikšti save meniškai.Padaryti puiki dovana.Rekomenduojama amžius 3 metai ir daugiau.

2. Tapyba Projektorius yra įdomus ir paprastas būdas padaryti!Išjunk šviesą, įjungti projektorių, įdėkite spausdintines skaidrių ir mikroelementų toli.Tada spalva ar nutapyti paveikslą.

3. Patraukli ir patvarus protingas žaislas, modernus ir elegantiškas mados, šviesos projektorius naujoviškų technologijų.

4. Ši elektroninė projektorius bus projektus, nuotraukas, kad jūsų vaikas gali piešti kartu paveikslėlyje.Kad žaisti įdomus su šio cute Švietimo projektorius, tai padės ir skatina vaikus mokytis piešti, tapyti ir pėdsakų, o smagiai

5. Kad žaisti įdomus su šio cute švietimo projektorius, tai padės ir skatina vaikus mokytis piešti, tapyti ir pėdsakų, o smagiai Tai intelektinės žaislas, kuris ne tik gali pagerinti vaikų gebėjimą praktikoje, bet taip pat žaidimas, žaisti.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Baterija: 3pcs AA baterijos( neįtraukta)

Gaminio dydis: kaip paveikslų paroda

Medžiaga: plastikas

Pareigos: projektorius, šviesos, muzika

Komplektą Sudaro:

1 x Vaikų Piešimo Projektorius Lentelė

1 x piešimo knyga

12 x Rašikliai

1 x Trintukas

3 x Skaidrių filmas

Medžiaga Plastikiniai
modelis as
Modelio Numeris stalas
Apdailos Medžiagos Kita
Dydis AS
Formos Aikštė
Stilius Modernaus Minimalistinio
Kilmės KN(Kilmės)
Aukštis Reguliuojamas No
Įrengimo būdas Asamblėja
kilmės vieta Kinija

Panašūs produktai