FELYBY podcast mikrofonas, USB, plug and play kondensatoriaus mikrofonas, kompiuteriniai žaidimai, įrašymo, dubliavimo ir "YouTube"

€22.87

-28%

€32.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gooseneck mic, fifin k669, žirkliniai stendas, feng shui laivas, podcast, electret kondensatoriaus mikrofonas, jojo, grupė mikrofonas, myphone micro usb, ableton live.

Savybės:

1.Aukštos Kokybės Garso ir vaizdo Chipset:Žūklės pereinamasis vyksmas ir aukšto dažnio turinį, o pristatyti šiek tiek geriau, apvalios ir šilčiau garso.Išplėstinio dažninė reakcija 20Hz-20kHz yra puikus dainavimas, balso skambučius.Aukštos kokybės stalo mikrofonas užtikrina savo išskirtinį garsą atkuria, kuri leidžia jums geriau jaustis. 2."Plug&Play:- USB 2.0 kabelis yra lengva sujungti su kompiuteriu, nereikia papildomų tvarkyklių programinės įrangos, ir nereikia išorinę garso plokštę.Dukart ekranavimas USB laidas sumažina trikdžius.Transliacijos mic puikiai tinka "YouTube", Žaidimai, Podcast, Livestream, Vaizdo Skambutį, ir kt.Su volume, galite pasukti aukštyn arba žemyn garso bet kuriuo metu. 3.Tvirtas ir Patikimas:- jungiamąją metalo konstrukcijų stalinio stovo, kuris užtikrina lankstumą ir perkeliamumas.Į ištraukiamas stovas leis jums reguliuoti aukštį norite.Shock mount turi mikrofoną pastovaus slopinimo funkciją ir apsaugo nuo mikrofono nuo kritimo.Pop Filtras daro mikrofoną ir įrašyti savo aiškesnį garsą ir gauti mažesnes foninio triukšmo.Stiprus galia, be iškraipymų, mažas energijos suvartojimas. (Patarimai: Kai interneto mic pradeda dirbti/įrašymo, interneto mic indikatorius pradės mirksėti.Kai mikrofonas nebeveikia/įrašymo, ji nustos mirksėti.)

Prekės Pavadinimas FELYBY
Naudoti Kompiuterio Mikrofonas
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Pakuotė Taip
Modelio Numeris MIC-90
Komunikacijos Laidiniu
Stilius Stalo
Rinkinys Tipas Multi-Mikrofonas Rinkiniai
Polar Modeliai Cardioid

Panašūs produktai