Vaikai Skaitmeninis Fotoaparatas HD Nuotraukų, Vaizdo Multi-funkcija Fotoaparato Švietimo Žaislai Parama Įvairių kalbų Atminties Kortelės EM88

€10.67

-15%

€12.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: digitale kamera vaizdo kamera, skaitmeninis fotoaparatas kelionės, kompaktiška skaitmeninė vaizdo kamera, vidaus kamera full hd, poe kamera full hd, paprastas filmas kamera, skaidrios plėvelės fotoaparatas, fotoaparato korpusas filmas, skaitmeninė vaizdo kamera automobiliui, mia kino kamera.

Vaikai Skaitmeninis Fotoaparatas HD Nuotraukų, Vaizdo Multi-funkcija Fotoaparato Švietimo Žaislai Parama Įvairių kalbų Atminties Kortelės EM88 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Įvairios Fotografavimo Poveikis: Šis žaislas fotoaparatas turi 3 įvairių filtro efektų ir įvairių built-in foto rėmelis poveikį, Vaikai gali lengvai pasirinkti vieną, jie nori, ir turėti daugiau įdomus.Vaikai gali padaryti dauguma iš jų vaizduotę ir "PASIDARYK pats" savo šedevrą.

2. Patogus: USB įkrovimą, baterija 2-3 valandas, gali būti naudojamas 3-6 valandas.Toy kamera palaiko kelias kalbas ir virvelę, kad ateina su šia kamera leidžia patogiau atlikti.

3. Atsparus smūgiams Ir Saugi Medžiaga: Vaikai fotoaparatas yra skaitmeninis produktas, specialiai sukurtas vaikams su unikalia išvaizdą ir medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir saugi vaikams.Aukštos kokybės 2 Colių LCD Ekraną, bus apsaugoti jūsų vaikai'eyes, aukštos raiškos vaizdo ir vaizdo įrašymo funkcija praturtinti savo vaikams fotografavimo patirtis.

4. Lengva Valdyti: Maksimali paramos plėtra 32G atminties kortelę(neįtraukta).Vaikai gali tiesiogiai įdėkite atminties korteles iš karto naudoti šį fotografuoti nuotraukas ar vaizdo įrašus.Vartotojo sąsaja, šis fotoaparatas yra specialiai pagaminti iš vaikų: mažiau teksto, daugiau vaizdų, ir lengviau valdyti.

5. Puiki dovana Vaikams: Vaikai gali "PASIDARYK pats" savo nuotraukas, vaizdo įrašus, kurie, be abejo, skatina jūsų vaiko intelektinės plėtros ir tobulinti savo praktinius gebėjimus.Geriausios dovanos Gimtadienis, Kalėdos, Nauji Metai, Velykos, ir kitų Švenčių.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Gaminio Dydis: 13 x 8 x 5cm

Vaizdo rezoliucija: 1080*720

Foto skiriamoji geba: 1080*720

Baterijos talpa: 400mAh

Objektyvo pikseliai: 8 mln.

Ekranas: 2.0 colių LED ekranas(720*320)

Įkrovimo srovė ir įtampa: 5V/1A

Pakuotės Turinys: HD Vaikų Skaitmeninis Fotoaparatas x 1; Virvelę x 1; Įkrovimo Kabelis x 1, vartotojo instrukcija x 1

Komplektą Sudaro:

1 x Kamera

1 x Virvelės

1 x Krovimo Kabelis

1 x vartotojo vadovas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Aukštos Raiškos Palaikymo 1080P (Full-HD)
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas centechia
Tipas Mini
Modelio Numeris Skaitmeninis Fotoaparatas

Panašūs produktai