FADISTEE Naują Atvykimo Balto Tiulio Gana Gėlių mergaičių Suknelės appliques mergytę Kūdikį nėrinių Suknelė nemokamas pristatymas

€24.31

-15%

€28.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė dirbti biure, polka dot liemenė, blcak suknelė mergina, alavo suknelės, puošnios organza gėlės, satino suknelė, afrikos dashiki maxi suknelė, balta babygirl tiulio suknelė, vaiko suknelė, iro suknelės.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje Pastaba: 1, atitinkančius skirtingus poreikius įvairių pirkėjai, mes turime daiktų sandėlyje ir pagal užsakymą, Bet kokius specialius poreikius, prašome susisiekti su mumis! 2 punktas neapima jokių priedų, pavyzdžiui, auskarai, karoliai, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina (matyti nuotraukose).Siūlymas yra už suknelę tik! 3, Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.Norėdami siųsti el. laišką, spauskite nuorodą "Užduoti klausimą pardavėjas" (viršuje, dešiniajame kampe, į šį sąrašą.Mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas.Jeigu negaunate atsakymo, prašom siųsti savo elektroninio pašto adresą dar kartą. 4, spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio parametrą, ačiū už jūsų supratimą dydis yra matuojamas rankų, todėl jis gali būti šiek tiek tolerancijos (Apie 1-3CM) Mes labai tikimės, kad jums yra malonu su jūsų pirkti iš FADISTEE Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Ji bus tik jums vieną minutę.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.Jei nesate patenkintas, kai jūs gaunate suknelė , prašome leiskite mums žinoti, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus .

Iškirpte scoop
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Prekės Pavadinimas fadistee
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Nėriniai
Siluetas Kamuolys Suknelė
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Audinio Tipas Organza
Elemento Tipas Gėlių Mergaičių Suknelės
Rankovės Stilius bakas

Panašūs produktai