Gamesir X2 Tipo C Gamepad Android Pubg Mobiliųjų Žaidimų Valdiklis Žaidimų Valdiklį už Debesų Žaidimų Platformų xCloud, Stadionuose

€48.13

-38%

€77.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "android" bluetooth " gamepad, telefonas pubg mobile, joypad valdiklį "android", gamesir x1, Kontrolės, kreiptuką pc, vaiduoklis stick, mūšio laukas, kontrolės pc, gamesir.

Gamesir X2 Tipo C Gamepad, skirta "Android"

Nintendo Jungiklis Emuliatorius Android

Paramos Kiaušinių NS emuliatorius

Paramos Kiaušinių NS emuliatorius,žaisti Jungiklis Games Jūsų Android Telefonas

Gimė elektroninio Sporto

E-sportas, turime lenktynes su laiku, nes net menkiausio vėlavimo gali pasukti situaciją.Todėl, siekiant sukurti palankiausias padėtis žaidėjai, GameSir X2 naudoja laidinį ryšį, o tai labai sumažina laiką, reikalingą prietaisą, signalas pasiektų mobiliojo telefono.Beveik be delsimo įėjimas, jūs galite kontroliuoti situaciją esant bet kada neišeinant iš priešininko galimybę.

Unikalus Patentų—Kilnojamasis Tipas-C Plug

Ar esate susirūpinęs, kad įkrovimo lizdas bus pažeistas arba kištukas, bus pažeistas, kai jūs įdiegiate į telefoną?Nesijaudinkite, mūsų GameSir komanda yra taikomas išskirtinis ir naujoviškas patento GameSir X2, kurios yra reguliuojamo Tipas-C plug.Jos " reguliuojamas diapazonas yra iki 51°, kuri leidžia jums prijungti ir atjungti mobilųjį telefoną ramiai, ir apsaugoti jį nuo pažeidimų.

Labiausiai Patikimų Partnerių Žaidėjų

GameSir X2 yra pasiryžusi tapti labiausiai patikimų partnerių žaidėjų žaidimas, taigi, mes daug dirbome, apie kokybę ir gerinti vartotojams naudojant patirtis.Pavyzdžiui, mikro jungiklio mygtukai, kurių tarnavimo laikas apie 3 milijonus kartų, ir minkštos gumos danga, kad gali patogiai rankoje laikomas jausmas.Tai yra dizaino GameSir X2 siekiant suteikti žaidėjai su puikus žaidimų patirtis.

Patvarus Ruožas Dizainas

Nesijaudinkite, kad GameSir X2 netiks dydis, jūsų prietaise.Jos ruožas dizainas leidžia jums tinka mobiliųjų telefonų, kurių didžiausias ilgis 162 mm.Tuo pačiu metu, vidaus pavasarį yra tvirtas ir gali atlaikyti ilgalaikį plėtros ir daugybė tęsiasi.Visa tai turi būti jūsų patikimiausias partneris!

Itin mažas Energijos Suvartojimas

Itin mažos energijos sąnaudos leidžia jums žaisti ilgą laiką.GameSir X2 pati nėra baterijos, bet maitina telefono per Tipas-C uosto.Nesijaudinkite apie tai, kad telefonas turi paleisti žaidimus ir galios GameSir X2 taip, kad baterijos bus nutekėjimo greitai.Į GameSir X2 yra labai mažas energijos suvartojimas.Apskaičiuota, kad mobiliojo telefono baterija 3000mAh, kad GameSir X2 sunaudoja tik šešis ten thousandths savo energijos per valandą, o tai yra pakankamai užtikrinti, kad jums žaisti ilgą laiką.

Mažų ir Kūrybos

GameSir X2 turi kai kurias detales, kad jums gali nepastebėti, tačiau jie taip pat gali pagerinti savo žaidimo patirties keliais būdais. 1. GameSir X2 yra įrengta su e-sporto klasės valdikliu, prilygsta profesionalaus lygio valdikliai. 2. Tarp telefono ir X2, mes tik spragą, kad užtikrinti oro cirkuliaciją, taip, kad telefonas gali palaikyti gera šilumos išsklaidymo. 3. GameSir X2 turi screenshot mygtuką, žaidėjai gali išlaikyti geriausias žaidimas akimirkų, bet kuriuo metu.

Debesų Žaidimų Ateitis

Atsiradimas debesų žaidimų gali būti ženklas pakeisti būsimų žaidimų, ir GameSir X2 yra pasiruošę už tai.Palaikyti keletą populiarių debesų žaidimų platformose, pvz., "Microsoft" xCloud, "Google" stadionuose, ir Išmaišykite ir kt.GameSir X2 dabar yra suderinama su dauguma debesų žaidimai ir gali atnešti jums puikią patirtį.

TECH SPECIFIKACIJOS:

Modelis: GameSir X2 Tipo C Dėžėje: GameSir X2 / User Manual / Lipdukai / Ačiū raidė Darbo Platforma: "Android", Debesų Žaidimų, GameSir NS Emuliatorius Pajungimas: Laidinis Tipo C Darbo Protokolas: HID-Gamepad Baterija: Ne Medžiaga: PC+ABS Įkrovimo lizdas: Tipas-C USB Įkrovimo Protokolas: PD Pakuotės Forma: Dovanų dėžutė / Vidinis: Lizdinė plokštelė / Kablys: Yra

Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Jo Gamesir X2 Tipo C Gamepad, skirta "Android"
Į lauką GameSir X2 / User Manual / Lipdukai / Ačiū raidė
Sertifikavimo ROHS
Įkrovimo protokolas PD
darbo platforma "Android", Debesų Žaidimų, GameSir NS Emuliatorius
Sąsajos Tipas USB
Pakuotė No
Tipas Gamepads
Jungtis Laidinio Tipo C
Medžiaga PC+ABS
Darbo Protokolas HID-Gamepad
Prekės Pavadinimas salange
Įkrovimo Lizdas TIPAS-C usb
Modelio Numeris X2
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai