"Apple "" Mac " EFI BIOS Programuotojas, Programinės įrangos apsauga Slaptažodžiu Valiklis Unlocker Prietaiso EFI BIOS Kapitonas per 15 Sekundžių 2010 – 2017 m.

€1 395.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rt809f, efi " macbook, "apple" redagavimo programa, efi atrakinti, softwar, "android" password remover, efi rinkinys, atrakinti macbook, programuotojas efi "apple", paukštis.

Jei esate dividual vartotojo,mes rekomenduojame EFI Kortelės Momentinių (Solderless EFI Lusto) už jus,tai yra greitai, lengvai ir efektyviai naudoti,vienas EFI Kortelės yra vienas modelis, jums tiesiog reikia atidaryti galinį dangtelį, įjunkite EFI kortelę ir įjungti mac", štai ir viskas.

Prašome spauskite žemiau foto įvesti pirkimo nuorodą:

"Apple "" Mac " EFI BIOS Programuotojas Aprašymas:

Šis prietaisas pašalina ir atrakina "Apple "" Mac " (2010 m. – 2017 m.), EFI BIOS slaptažodžius, apie 10 – 15 sekundžių (nauja redakcija) .

Šiame prietaise yra padėti žmonėms, kurie neturi litavimo įgūdžiai, nori atrakinti savo prietaisą, be išmontavimo logika valdybos ar litavimo EFI BIOS chip.

Jis palaiko visus tipo " Mac "kompiuteriuose, įskaitant" MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini", "MacBook air" ir "Mac Pro".

Nėra licencijos apribojimų ar apribojimų, todėl tai gali būti naudojamas tiek kartų, kiek jums reikia.

Šis procesas yra taip paprasta, kaip prijungti flex kabelį prie jungties arba SOIC8 įrašą į EFI chip ir įjungti unlocker prietaisą ir viskas daroma automatiškai.

Paprastųjų slaptažodį pašalinti technika litavimo sunku ir daug laiko net ir ekspertai, tačiau su šiuo prietaisu, tai paprasta, greitai ir be vargo.

Įrenginys veikia su 2 AA baterijas ir ji ateina su SOIC8 įrašas ir lanksčios SPI kabelis su trimis jungtimis, kurios palaiko 2010 – 2017 modeliai

Nėra reikia tikrinti galios būsena, pvz., prijungti magsafe adapterį ir / ar vidaus baterijos pradėti atrakinimas

Nėra messing su paini GPIO kabelį arba neteisingą pin jungtis, tiesiog plug and play.

Ji turi įmontuotą trumpojo jungimo, per srovės ir ESD apsaugos schema, siekiant išvengti žalos savo " mac " arba unlocker įrenginio atveju klaidą, o kabelių prijungimas, kad jums bus saugus

Daugiau funkcijų bus pridėta prie šio prietaiso ir SPI flex kabelis taigi, jums bus ateityje įrodymas kilus naujus naujinimus.

Dokumentacija, instrukcijos ir geriausią galimą paramą mūsų komanda bus teikiama.

Į paketą įeina:

1x Unlocker prietaisas (EFI BIOS Meistras)

1x SOIC8 įrašą su laidu

1x SPI flex kabelis

1 x Vartotojo Instrukcija (PDF)

Kitos karšto pardavimo:

USB Universali Nuvoton SVOD3 BIOS Programuotojas+klaviatūra testeris KB9012QF+ITE8586,už MIO KB9012,KB9016,KB930,ITE8586,ITE8580,ITE8585

(Prašome spauskite žemiau nuotrauką įveskite nuorodą) Kitos karšto pardavimo: ENIT SIO Programuotojas už KB9010/9012/9016/9022 Nuvoton 288/388 Lenovo it8586 PMR 8586,8587,8887,8986 MEC 1609 Edid lcdled eeprom (Prašome spauskite žemiau nuotrauką įveskite nuorodą) Kitos karšto pardavimo:

Bootable USB Installer "Ratai" Apple ""Mac OS" Sistemos Atkūrimo Rinkinys Atnaujinti/Atkurti/Clean Install Mac OS nereikia interneto (Prašome spauskite žemiau nuotrauką įveskite nuorodą)

sąlyga Naujas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai