50 Spalvų Siuvinėjimo Kryželiu Sriegis Sekin Rinkinys Su Threader Ritės Siuvimo Adatos Laikymo Dėžutė Vaivorykštės Spalvų Vaikas Amatų

€8.25

-31%

€11.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aja siuvimo saugojimas, kryželiu, 5d diamond tapybos taikos, automatinis threader, ancor siuvinėjimo siūlas, kryželiu dmc, milžinišką verpalai, amatų "pasidaryk pats" rinkinys, balta adatos kryželiu, plastikinė dėžutė.

50 Spalvų Siuvinėjimo Kryželiu Sriegis Sekin Rinkinys Su Threader Ritės Siuvimo Adatos Laikymo Dėžutė Vaivorykštės Spalvų Vaikas Amatų

Savybės:

Ne daugiau bėdų, išlaikyti siuvinėjimo tvarkinga ir organizuota lauke, todėl galite rasti ir paimti juos iš karto.

50 Ryškių Spalvų: 50 sruogų pavidalu, o kintamojo vaivorykštės spalvų siūlų, kiekviena skein yra 8m ilgio/6 kryptys

Puiki dovana, siuvinėjimas mėgėjams ir beginers: Mėgautis siuvinėjimui/kryželiu/bordado procesas, gera dovanų idėja Monther/s, Dieną, Padėkos Dieną ir Kalėdas.

Vertingas siuvinėjimui/kryželiu rinkinys: 50 spalva temas, 50 plastikinės ritės, 16 siuvinėjimo adatos, 1 adata threader, 1, siūlės ripper, 1 plastikinis saugojimo dėžutė.

Daugiafunkcis: Naudojamas kryžius, siuvinėjimas, papuošalai, "PASIDARYK pats", namų puošybai ir pan.Techniniai duomenys:

Tipas: Siuvinėjimo Rinkinys

Medžiaga: poliesterio-medvilnės

Dydis: 8.75 kieme per skein ir sudaro 6 kryptys

Spalvos: 50 skirtingų vaivorykštės spalvomis

Adatų Kiekis: 16 vnt.

Laikymo Dėžutė Dydis: 19.5x12.5cm/ 7.68x4.92inch (Vidut.) Pakuotė: 50 x Spalvotų Siūlų 50 x Ritės 16 x Siuvinėjimo Adatos 2 x Adata Threader

1 x Siūlės Ripper

1 x Plastikinis Saugojimo Dėžutė

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai, be sąskaitos faktūros arba bet kokią informaciją apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Naudojimas Nėrimo, Audimo, Siuvimo, Rankų Mezgimo
Pakuotė Siūlai, Ritės, Adatos, Threader, Siūlės Ripper, Saugojimo Dėžutė
Sriegio ilgis 8m
Tipas Siuvinėjimo Kryželiu Sriegis Sekin Rinkinys
Pavadinimas 50 Spalvų Siuvinėjimo Kryželiu Sriegis Sekin Rinkinys
Modelio Tipas Animacinių filmų
Kryželiu Sriegis Sekin Rinkinio Spalva Atsitiktinis 50 Spalvų
Technics Mercerized
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Sriegio Vijų 6 kryptys
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Proga Siuvinėjimo Pradedantiesiems Siuvimo Reikmenys
Rėmas No
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Paveikslai
Stilius Europa

Panašūs produktai