10/20/30/60Pcs POWECOM KN95 Aktyvintos Anglies Kaukė 5 Sluoksnių Filtras neaustinių FFP2 Saugos Burnos Kaukę, Dulkėms Higienos veidui

€6.48

-41%

€11.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veido kaukė, disponuoti kaukė, ffp2 kaukė, dulkių kaukė ffp2, elon musk, ffp2 kaukė powecom, elektrinis filtro kaukė, ffp3, ffp2, apsaugoti virusas.

Prašome būti maloniai pastebėjo:

Išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Apie KN95 Kaukė:

1. Mūsų KN95 Kaukė gali išskirti mažesnes daleles, ir atitinka griežtesnius į veidą, tai nėra lengva ištekėti, oro, iš periferijos, ir filtravimo efektyvumas kietųjų dalelių gali pasiekti 95% pagal standartines sąlygas. 2. Būtina dėvėti KN95 Kaukė, jei jūs turite eiti į žmonių susibūrimo vietose ar rinkų ir kt. 3. Vyresnio amžiaus žmonėms, vaikams, tai nėra rekomenduojama nešioti ilgą laiką.

Į KN95 kaukė yra ne vienkartiniai kaukė.Tai ypatingas atvejis (išteklių trūkumas), ji gali būti pakartotinai naudojamas.Tačiau yra sąlygų:

1. Vartotojo akivaizdžiai jaučiasi, kad kvėpavimo pasipriešinimas yra didesnis nei anksčiau ir turi būti keičiama 2. Kaukės yra pažeistas ir turi būti keičiama 3. Rekomenduojama pakeisti po to, kai jį naudoti 4 kartus.

Prekės Pavadinimas POWECOM
Apsaugos klasė KN95
Elemento Tipas Kaukės
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Neaustinis
Taikoma Suaugusiųjų
Gyvenimo ciklas Ne-vienkartiniai
Kiekis 30/20/10vnt
Funkcija Asmens
Dydis Mouth Masks Face mask
Parama Dropshipping & Didmeninės
Modelio Numeris KN95 Kaukė / FFP2 Kaukė
Saugos standartas GB2626-2006
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai